Connery

Det' indviklet

Hvor længe siden er det, at du inviterede din mor, søster eller kæreste i biografen? Nu har du i hvert fald chancen, for "Det' indviklet" er en rigtig tøsefilm om den svære kærlighed, der åbenbart ikke bliver lettere med alderen.

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs factor: 10 %.

(Hvad betyder Ninjaer og drengerøvsfaktor?)
United International Pictures - Det' indviklet United International Pictures
Jane (Meryl Streep) og Jake (Alec Baldwin) er fraskilte og ser ikke meget til hinanden længere, undtagen når de skal aflevere eller afhente deres børn Luke, Lauren, og Gabby.

Jane ejer et succesfuldt bageri, og bor på et hyggeligt lille landsted, som hun er i færd med at renovere, men efter den yngste datter er rejst på universitetet, er hun blevet lidt ensom.

Jake har fundet sig en ung lækker kæreste, men er kørt lidt surt i forholdet, da hun vil have et barn, hvilket Jake ikke helt er indstillet på, da han er over 50 år.

Man siger at gammel kærlighed aldrig ruster.

Det må Jane og Jake sande da sønnen Luke skal holde sin dimmisionsfest i New York. Skæbnen vil nemlig, at Jane og Jake booker værelser på det samme hotel og tilfældigt mødes i hotellets restaurant.
ANNONCE
United International Pictures - Det' indviklet United International Pictures
Her indvilliger Jane lidt modvilligt i, at have middag med Jake og mod alt forventning går den forrygende. Jane og Jake drikker sig fulde og ender med, at have fuldemands sex på hans værelse.

Morgenen efter fortryder Jane, mens Jake er i den 7. Himmel. Han er helt vild efter, at han og Jane skal finde sammen igen. Derfor opsøger han hende hjemme hos hende selv og de begynder at have en affære, som de skjuler for deres børn.
ANNONCE
Men Jane er følelsesmæssigt forvirret og i tvivl om det er klogt at gå tilbage til en fuser og da hun samtidig forelsker sig i sin arkitekt Adam (Steve Martin), bliver det først, nå ja… indviklet.
United International Pictures - Det' indviklet United International Pictures
Når man kombinerer så store skuespiltalenter som Meryl Streep, Alec Baldwin og Steve Martin og tilsætter en portion af Nancy Meyers filmiske lethed, så får man en rigtig vellykket komedie.

Det her er Hollywoods romantiske maskineri, når det fungerer allerbedst. Meyers laver film for det midaldrende publikum, hovedsageligt kvinder. Hun har før stået bag filmene What Women Want, The Holiday og Something’s Gotta Give og It’s Complicated fortsætter i samme stil.
ANNONCE
United International Pictures - Det' indviklet United International Pictures
Filmens drengerøvselement må siges at være Alec Baldwin. Han er i sit es som den brunstige kvindebedårer Jake, der har genforelsket sig i Jane og nu vil gøre alt for at få hende tilbage.

Meryl Streep tilføjer filmen hjerte med hendes varme personlighed og Steve Martin er morsom som den lettere kejtede arkitekt Adam, der også er lun på Jane.
ANNONCE
United International Pictures - Det' indviklet United International Pictures
Værd at nævne er også John Krasinski. Han er mest kendt som Jim Halbert i den amerikanske udgave af The Office. Her spiller han svigersønnen Harley, der er fanget i midten af dette skøre familiedrama.

John beviser virkeligt sit værd som filmskuespiller i denne film og ikke nok med, at han kan stå distancen overfor sådanne sværvægtere, så stjæler han til og med mange af de scener han er med i. Ham skal vi nok komme til at se meget mere til i fremtiden.
ANNONCE

Det’ indviklet er en sød romantisk komedie uden de store overraskelser.

Man ved hvad man får, til gengæld bliver varen leveret 110 %.

Det’ indviklet har premiere den 21. januar landet over.

It's Complicated - Trailer
Teknisk information:
Original titel: It’s Complicated

Dansk titel: Det’ indviklet

USA, 2009

Instruktør: Nancy Meyers

Medv: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, John Krasinski og Lake Bell

Genre: Romantisk komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital/DTS/SDDS

Længde: 120 min.

Premiere dato: 21. januar 2010

Biodistributør: United International Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce