Connery

De 10 klammeste fund i madvarer

Nogle gange får man mere, end hvad man har betalt for!

De 10 klammeste fund i madvarer

Vi har fundet nogle af de mest ubehagelige historier om klamme fund i madvarer nogensinde, og samlet de ti tilfælde, som topper dem alle. Se med her:



Durex Big Mac
Det kan godt være, at man bliver hurtigt ekspederet på McDonald’s, men nogle gange har det åbenbart gået lidt for stærkt – dog selvom bestillingen havde foregået i hyperspeed, er det stadig et kæmpe mysterium, hvordan et kondom kunne ende i en kundes Big Mac. Om det var brugt eller ej, stod der ingenting om, men det gør absolut ikke tanken mindre klam.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Kakkerlak i friture
Vi har ikke de små friture-bagte kartofler (hash browns) i de danske Mcdonald’s forretninger, og det er muligvis en positiv ting. Det er slemt nok i forvejen, hvis en restaurant har insekter kravlende omkring i lokalet. Men at tygge sig igennem en friturekugle og finde en kakkerlak i midten, er noget af det klammeste. Mon ikke personen indblandet overvejede at skære alt friturestegt mad over, inden han puttede det i munden?
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Fraklip til Ratatouille
Var det noget med en lille rottetoast? Nej vel. En mand fik i hvert fald en ubehagelig overraskelse, da han opdagede en død mus, som var blevet indbagt i brødet og desuden skåret i skiver. Mug virker lige pludselig ikke så afskrækkende længere.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Fraklip til Ratatouille part II
Der har været et utal af tilfælde, hvor kunder har fundet mystiske objekter i deres læskedrikke, men kongen af klamhed så dagens lys, da en mand fandt en hel mus i sin Mountain Dew. Han sagsøgte firmaet for denne ubehagelige overraskelse, men de havde svært ved at tro på ham uden beviser. Desuden udtalte de, at musen ville have været opløst til en geleagtig form, og bestemt ikke ville kunne ses i sin faste form – og det gør det jo bare langt mindre klamt?
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Udbryderkonge på afveje
Det kan godt være, at dette ikke er noget af de klammeste, men det er sgu noget af det mest ubehagelige. Efter et besøg på Subway var en mand utrolig tæt på at komme til at ligne Jokeren fra The Dark Knight, da han opdagede, at der var bagt en 15 cm lang kniv ind i brødet. Heldigvis bed han i håndtaget, inden han opdagede kniven, som på ubegribelig vis er blevet en del af dejen.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Skær ned på kalorierne
En ung kvinde trængte til en god portion trøstemad formegentlig over en god omgang One Tree Hill, hvorefter hun gav sig i kast med en spandfuld is. Heldigt for hende spiste hun isen langsomt med en ske, da hun pludselig oplevede et skarpt barberblad mellem de søde nuancer. Jeg tvivler på, at den ville have smeltet på tungen.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Karius og Baktus evil style
Tandlæger overalt har forsøgt at få os til at stoppe med at spise så meget slik – det fandt en kvinde fra Texas ud af på den hårde måde, da hendes fornøjelse med en Milky Way hurtigt blev afbrudt af en tand i chokoladebaren. Om tandlægerne har lagt den i som skræmmekampagne, eller en medarbejder har spist for meget på firmaets regning er ikke nævnt, men ad ad.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Lidt for meget krydderi
Pommes frites fra McDonalds er aldrig helt af vejen efter en heftig bytur, men det er muligvis en god ide at holde sig ædru, før man begiver sig hen på restauranten. En kvinde opdagede fik i hvert fald en ubehagelig overraskelse, da hun fandt et brugt plaster i sin karton med fries.
ANNONCE
De 10 klammeste fund i madvarer
Før abort blev opfundet
En familie undrede sig over at deres baby spyttede deres nykøbte babymos ud under madningen, men blev hurtigt forskrækket, da barnet begyndte at bløde fra munden. Det var åbenbart forårsaget af et syleskarpt stykke glas, som åbenbart var blevet tabt i glasset. Det værste er dog, at der kort efter kom en bølge af nationale klager i intet mindre end 30 stater, som havde oplevet det samme, med præcis samme mærke.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce