Connery

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

Sidder du med en fornemmelse af, at din kæreste er verdens dårligste menneske? Her har du en tjekliste med et par pointers

Vi kender det allesammen. De fleste af os har oplevet at en kammerat er blevet fuldstændigt opslugt af en crazy kvinde (Det sker aldrig for os selv). 

Her er 10 tegn du kan tippe din kammerat af med, inden det er for sent!

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

1. Ekstreme humørsvinginger


”Normalt” kender du hende som et ovenud positivt og smilende menneske, men så laver hun en 180-graders vending; råber og skriger over ligegyldige og trivielle ting, som at tingene står forkert i køkkenskabet, eller at du har vasket hendes tøj på et forkert program… Det er ikke dig, det er hende!
Kvinder har godt nok et anlæg for et varierende flow af hormonet østrogen, men hvis det bliver et direkte problem, hvor hun konstant skifter gear, og du altid skal gå på listefødder omkring hende, så skal du komme væk fra det, hvis du kan!

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

2. Hun ringer og skriver beskeder konstant


Lad os lige pointere at der her selvfølgelig ikke gælder i opstarts voldsom forelskelses-fasen..
Hendes antal af beskeder og opkald, skulle gerne være nogenlunde proportionelt med det du sender den anden vej. Det bliver et problem når et enkelt mistet opkald, afføder en storm af opkaldsforsøg, og beskeder hvor hun forlanger at vide hvor du er og hvad du laver. Og når du endelig giver lyd den anden vej, bliver du modtaget af vrede miner, og formaninger om at skrive tilbage med det samme. Bare fordi.
Det peger på en usikker personlighed, og måske har hun tidligere oplevet en eks der var særdeles utroværdig – men så er det et problem hun skal løse, og ikke et der skal gå ud over dig. Især ikke hvis du som sådan ikke har gjort noget for at fortjene hele overvågningspakken.

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

3. Hun skaber sig offentligt, for at trumfe ting igennem.


Ingen sætter pris på når folk skaber sig, og laver en offentlig scene, ud af jeres personlige uoverensstemmelser. Hvis hun begynder at råbe og skrige af dig, for at starte et skænderi, eller fornærmer dig over for totalt ukendte eller dine venner, er det totalt uacceptabelt. 
Et modent og voksent forhold kræver gensidig respekt, og tålmodighed. Hvis hun er typen der ydmyger sig selv på denne måde, er det måske på tide at kigge videre.

Advarselsplakat - 10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy Advarselsplakat

4. Tidligere forhold


I starten af et nyt forhold, er en af de uundgåelige snakke, en der handler om tidligere forhold. For nogen er det en ubehagelig omgang, der bare skal krydses af på listen, men her gør du klogt i at lytte efter. 
Er der nogen pointers der siger noget om hendes fremgangsmåde, har hun boet sammen med mange partnere i kortere tid? Så er hun måske for ivrig efter bare at finde en partner. Hvis du finder en kvinde der ikke kan finde ud af at leve alene med sig selv, bliver hun helt sikkert en udfordring i den første lange tid. Det betyder nemlig at du har problemer hvis du er på besøg ved vennerne, og gerne vil tage en overnatning. Eller det betyder at hun måske binder sig til et forhold hun faktisk ikke er klar til

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

5. Hun lyver


Af og til lyver vi, for at skåne partnerens følelser, men selv små hvide løgne kan være starten på noget skidt. 
Hvis hun konstant lyver om en masse småting, som planer med veninderne, eller du tager hende i at lyve over for andre, er hun så til at stole på?

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

6. Hun isolerer jer fra omverdenen


Hvis hun gør en indsats for at introducere dig for hendes veninder, og du hellere end gerne må bruge en aften med drengerne, så er alt a-okay. 
MEN, hvis hun altid vil blive hjemme, bliver irriteret når du bruger tid på andre mennesker, eller laver planer der ikke involverer hende, er der noget galt. 
Hvis hun opfører sig som om hun ejer dig, og ikke ønsker kontakt fra omverdenen, skal du skynde dig videre. Ingen har ret til at isolere dig fra at leve det liv du gerne vil. Heller ikke en kæreste. 

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

7. Hun er ekstremt krævende


I forhold findes der alt fra fornuftige forespørgsler til uacceptable krav. Du ved selv bedst hvilke der er hvad. 
Hvis hun stiller krav om at skulle tjekke din mobil, have adgangskoden til din facebook-konto og mail, skal du til at trække grænserne noget hårdere op. Selvfølgelig har du ikke noget at skjule, men hun har heller ikke krav på at monitorere dine samtaler med vennerne. Faktisk er det et slemt indgreb i en persons privatsfære. Hvis hun virkelig holder af dig, vil hun ikke fremsætte den slags krav. 

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

8.    Hun er nedgørende og kritiserer alt du gør


Det er nævnt før, men i et sundt forhold er gensidig respekt vigtigt. Man bør støtte hinanden i hver sine mål og drømme, hvad end de måtte være. 
Hvis hun konstant kritiserer og nedgør alle dine input, kommer det sikkert fra et sted med stor usikkerhed og uro. Hvis hun er den type, er det værd at kigge lidt nærmere på hvilke kvaliteter der halter ved hende. Hvis hun med vilje nedgør dig, for at ændre din adfærd, skal hun bare ud til højre. Nyt nyt nyt.

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

9.    Hun er hadefuld


Vi skal alle af med lidt damp af og til, der kan være noget der trykker på arbejdet, eller problemer i familien. Men hvis hun er typen der uden grund, snakker grimt om fremmede mennesker, eller har travlt med at udpege andres fejl, så har hun en masse fingre der peger tilbage på hende selv, og du har en nederdrægtig kæreste på hånden.

10 tegn på at din kæreste er bat-shit-crazy

10 Hun flyver på arbejde på en kost.

Du ved faktisk ikke helt hvad det er for et rengøringsjob hun har, men udstyret er ret underligt. Måske er hun en heks.

Del