Connery

Copenhagen Air Experience

Tag en flyvetur i frit fald simulator...



Du tror det er løgn, men i Taastrup ligger Copenhagen Air Experience. Her kan du komme ud at flyve, ikke i et fly, nej mere eller mindre vægtløs og simuleret frit fald, som hoppede du i faldskærm…


Instruktionen


Vi får en grundig instruktion i, hvordan man bevæger sig. Vi får også info om, hvad vi ikke skal gøre. Instruktionen bliver efterfulgt af en sikkerhedsvideo. Videoen efterlader et indtryk af, at der virkelig er kælet for detaljer og kvalitet med alt hos CPH Air Experience… men også, at man på ingen måde kan gøre en sikkerhedsvideo interessant… heller ikke selvom man prøver hårdt!




Vi står i tårnet


Jakob, vores instruktør, hjælper os med opvarmning. Arme over hovedet, strække ud… Vi bliver udstyret med en hjelm, handsker, og ørepropper. Vi får endnu en instruktion, og der sættes fuld blæs under maskineriet.


 


Det er fantastisk


Jeg har aldrig turdet springe i faldskærm. Jeg er nok bange for at dø. Jeg har kun dristet mig til 60 meters bungy jump for 10 år siden. Derefter er jeg  stille og roligt blevet bange for højder. Jeg frygter derfor det frie fald, men finder hurtigt ud af, at man ikke simulerer frit fald, sug i maven og panik. Man simulerer vægtløshed….



Shit!! Jeg flyver… Jeg rammer ind i væggen, jeg falder mod jorden… Jeg er oppe igen. Jeg svæver! FUCK det er fedt… Jeg drejer rundt… jeg føler pludselig, at jeg er for højt oppe. Jeg panikker og falder hurtigt! Instruktøren griber mig. Jeg er på igen…
ANNONCE
Copenhagen Air Experience

Fuck


Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Det er en ubeskrivelig følelse, som jeg ikke kan forklare… Det skal opleves!

 


Thomas (faldskærms entusiasten vi har med), fortæller mig efterfølgende, at det netop er det frie fald og følelsen af vægtløshed, som enhver faldskærmsudspringer jagter. Han roser tunnelen og siger, at enhver, der vil springe i faldskærm, bør øve sig i, at få styr på bevægelserne her. Gerne inden de kaster pengene efter det rigtige spring.



Jeg holder mig til, at jeg nu har prøvet en simulering af det frie fald! Derfor behøver jeg ikke at kaste mig ud af et velfungerende fly, for at udfordre skæbnen! Til gengæld vender jeg tilbage til Copenhagen Air Experience igen på et tidspunkt i fremtiden, når økonomien tillader det!



Info: Der er forskellige priser og pakker, og du har også mulighed for, at få en højkvalitets video til download med netop dit flight. Så du kan prale overfor drengene, eller bare gense det i tide og utide. Du finder priser mv. direkte på linket her 
Copenhagen Air Experience
ANNONCE

En pris på et 2 cifret millionbeløb


Den vertikale vindtunnel har kostet et 2 cifret millionbeløb, og den er den første af sin art i hele Nordeuropa. Fem propeller skærer igennem og laver en massiv larm, som kræver ørepropper, og imens du svæver rundt i tunnelen, får du oplevelsen af, at være i frit fald med op til et 210 km/t lufttryk mod din krop, hjelm og briller.


Vi står 3 drengerøve… Én mand, som har flere faldskærmsudspring bag sig, en anden som dyrker mountain bikens extremløb og undertegnede, der højest bevæger sig fra bilen, ind på kontoret, og tilbage igen.  Vi er den rette testgruppe, som nu skal be- eller afkræfte, at alle nu også KAN flyve i tunnelen!
ANNONCE
Du kan også flyve i fri luft! - Copenhagen Air Experience Du kan også flyve i fri luft!
Del

Seneste nyt

Annonce