Connery

Connery Food: Knoppers Cheesecake

Kiksesnacken har fået en upgrade!

 Når klokken er 10 i danmark, er det tid til Knoppers!

Sådan blev den velkendte kiksekage-snack introduceret tilbage i 80'erne. Så er det vist også på tide at opgradere lidt!

Vi har kigget langt og længe på den lille, fine kiks, og nu er vi kommet frem til en ret så genial udvikling.

ANNONCE
Connery Food: Knoppers Cheesecake

Når man lader geniale elementer såsom Knoppers, Nutella og konceptet cheesecake møde hinanden, så sker der ganske enkelt magi. Har du mod på at prøve kræfter med denne episke fusion? Så se opskriften herunder.

Connery Food: Knoppers Cheesecake

Opskrift

6-7 Knoppers

130 g smør

1/2 l Piskefløde

400 g flødeost

1 økologisk lime

1 tsk. vaniljesukker

50 g flormelis

2 spsk. Nutella

ANNONCE

Tænd ovnen på 200 grader.

Knus Knoppers groft med en kagerulle og put det i en skål. Smelt smørret og bland i Knoppers-skålen. Rør grundigt og fordel massen på et tærtefad. Bag bunden i ovnen ved 8-10 minutter og lad den køle af i vindueskarmen, mens du forbereder de andre ingredienser.

Pisk 250 ml piskefløde luftigt og lad skålen stå. I en anden skål puttes flødeost, flormelis og vaniljesukker. Riv skallen af limen ned i skålen og pres derefter saften ud. Pisk det hele grundigt, og vend derefter fløden sammen med. 

Når bunden er kølet helt af fordeles massen i tærtefadet og smøres jævnt ud. Lad den stå og sætte sig i køleskabet i nogle timer.

Inden servering piskes 250 ml flødeskum med 1-2 spsk. Nutella, indtil den har en cremet konsistens. Put fløden i en sprøjtepose og fordel flødeskummen på tærten. Riv eventuelt lidt Knoppers som ekstra pynt!

ANNONCE
Connery Food: Knoppers Cheesecake
Del

Seneste nyt

Annonce