Caribisk madfestival på St. Martin har afsløret årets nøgleingrediens
Klar til en tropisk madfestival?
St. Martin er klar til for 3 gang at åbne dørene til deres caribiske paradis-ø under deres Festival de la Gastronomie.
Her vil en række lokale kokke og dygtige mennesker kokkerere fra d. 11-22. november med lokale råvarer, masser af caribisk stemning og god musik.
Temaet bliver hvert år 'dikteret' af en nøje udvalgt stjerne-ingrediens - og det er netop blevet afsløret, at årets nøgleingrediens bliver hibiscus (sorrel).
En vigtig madblomst i St. Martins madkultur, som nu lader kokke lege med fantasien indenfor de rammer i fire forskellige kategorier.
Gourmet, City, Beach eller Authentic.
Foruden dette vil øen svømme rundt i kulinariske oplevelser, som byder på alt fra cocktails, etablerede restauranter med sær-menuer, barbecue food trucks - og noget for alle aldre!
Det hele krydres med livemusik og dans i gaderne.