Connery

BIG skal bygge Mars-by i de Arabiske Emirater

Et forsøg i at forberede menneskeheden til kolonisering af Mars

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) kunne i tirsdags annoncere, at BIG - Bjarke Ingels, skal tegne og opføre et voldsomt ambitiøst projekt. Projektet hedder Mars Science City Projekt.

Det blev annonceret af en hovedrig samling af sheiker, kronprinsen af Abu Dhabi og Kommandøren for de Forenede Arabiske Emiraters militær. 

Byen er verdens største rumsimulation, og et studie udi hvordan det kan lade sig gøre at kolonisere Mars. Byen vil dække 176.515 kvadratmeter, og projektet er estimeret til en kostpris på 860 millioner kroner. 

Byggeriet med de store kupler skal ud over boliger også indeholde laboratorier, energicentraler og vandanlæg, såvel som landbrugsforsøg og studier omkring madforsyning i fremtiden. Der bliver også plads til et museum, der hylder menneskets største opnåelser i rumfarten. 

Museets mure bliver 3D-printet med sand fra den emiratiske ørken. 

Mars Science City er en del af UAE's mission om at lede et globalt videnskabeligt kapløb om at tage menneskeheden til Mars, og en del af Mars 2117 strategien, der blev lanceret under det femte World Government Summit, med formål om at bygge den første menneskelige beboelse på Mars, inden for de næste 100 år. 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce