Connery

Ballet for drenge

Der er sket et boom i antallet af drenge der vil hoppe rundt i lyserødt tyl og vise tisseleif!

Ballet for drenge
Jeg har erkendt det: Verden er gået af fløjten!

De nyeste tendenser viser sig hos Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor ballet er blevet populær blandt drengene. Dobbelt så mange prøver lykken til optagelsesprøven i år sammenlignet med sidste år.

Med 200 børn på skolen og 40 drenge, er det det største antal af drenge siden 1941. Hvad fanden sker der!?

Forstanderen mener at tilgangen af drenge, skyldes at ballatten har fået et andet ry: 'Ballet er længe blevet identificeret med lyserødt tyl og prinsessedrømme, hvilket absolut også er en vigtig del af kulturen, men det handler lige så meget om muskler, teknik og power. Og det er min opfattelse, at flere og flere drenge bliver opmærksomme på, at ballet er en enestående blanding af råstyrke og graciøsitet'.

Det er sgu da for helvede stadig lyserødt tyl og prinsesse-homo-fiksering i ballettens verden... Men måske er det fordi Alexander Kølpin (ja jeg kender hans fucking navn), er begyndt at reklamere for Kinder mælkesnitte, og børnene simpelthen har misforstået reklamen!?

Jeg ved sgu da godt, at børn får sære ideer fra tid til anden, men

a) Burde forældrene ikke have påvirket ungerne til nogle sundere interesser for en knægt på 6 år, som fodbold, softguns, barcardi breezers og pornoblade?

b) Drejer det sig måske blot om 40 af Danmarks største players, som har fået sønner, og har indset at det letteste sted at score tøser er; i ridesport eller ballet - og de bare forsøger at give knægtene en sund start på livet?

Jeg ved det ikke, men vi bliver nødt til at kæmpe for det maskuline samfund. Flere patter, mindre tisseleif i stramme gamacher! - Jeg skal ned og vokse øjenbryn her om en time, derefter venter jeg i 50 minutter på min mad og æder en stor sandwich fra Sunset Boulevard med masser af Cola Light! Men i weekenden kære venner, så står den på alkobæ og whoppers!

Spørgsmålet er: Er vi ved at blive en nation af skabs og weekendmænd?
 
Foto: Per Morten Abrahamsen
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce