Connery

Alt du som kommende student skal vide

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er det langt om længe endelig blevet din tur til at blive student? At blive student er noget, som rigtig mange unge mennesker, og måske ikke mindst deres forældre, ser frem til. Det er et stort højdepunkt i livet, og det er en tid, der er præget af masser af socialt samvær, fester og gaver. Her i denne artikel kan du finde alt, hvad du har brug for at vide, hvis du bliver student inden længe. 

Book studentervognen i god tid

Der er rift om de gode studentervogne med alt det fede udstyr, så sørg endelig for at booke studentervognen i rigtig god tid. Her gælder den gyldne regel; jo før, desto bedre. Typisk kan man allerede bestille studentervognen et års tid, før den store dag kommer, og hvis der er nogen som helst mulighed for det, så gør det. Det kan godt betale sig. 
Hvis I ikke har booket en studentervogn i god tid, så vil det blive en stressfaktor for jer at finde en ledig studentervogn, for alle studentervogne skal ud og køre de samme dage, og derfor vil mange af dem naturligvis også være booket op. Derudover vil de bedste blive taget først, og så vil der kun være de gamle vogne tilbage med minimalt udstyr. 

Hav styr på gaveønskerne

Som nævnt er det at blive student en rigtig stor begivenhed i livet. Derfor kan du også godt forvente, at dine familiemedlemmer tager den store pengepung op af lommen, når det kommer til gaverne. Det kan derfor godt betale sig at gøre sig nogle overvejelser om, hvad man skal ønske sig til den store dag. Det kan for eksempel være: 

  • Penge til sko og tøj
  • Penge til en rejse
  • En ny computer
  • En ny smartphone
  • Udstyr og møbler til når du skal flytte hjemmefra
ANNONCE

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne, men når du bliver student, kan du være heldig at få mulighed for at få nogle af de ting, du ellers ikke har råd til i hverdagen. Det kan for eksempel være et par lækre Philipp Plein bukser, eller det kan være noget andet, som du lige står og mangler, eller som du bare godt kunne tænke dig. 

Nyd det

Sidst men ikke mindst er rådet herfra, at du skal nyde det. Nyd tiden sammen med dine studiekammerater, nyd festerne og nyd ikke mindst studentergilderne og vognkørslen. Det er en once in a lifetime experience, som du sent vil komme til at glemme – uanset hvor meget alkohol du får indenbords. Efter den søde studentertid, melder den virkelige verden sig igen, for hvad skal der så ske nu? Det er op til dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt