Connery

Akavede Boners

Du har sikkert selv stået i den uheldige situation...

Stiv pik. Stådreng. Jern på. Erektion. Kært barn har rigtig mange navne, nogle mere brugte end andre. Faktum er dog, at vi mænd og vores manddom har det med at reagere, når vi bliver seksuelt ophidsede, og selvom de biologiske processer kan være nok så interessante, springer vi stille og roligt over. Erektion sker oftest, når vi skal udføre seksuelt samleje, men kan også ske på andre mere eller mindre heldige tidspunkter. Fx anslås det, at man i løbet af en nat har erektion 4-5 gange. Værst er det dog, når det sker i situationer, hvor det ikke kan undgås at være pinligt. Lad os tage et kig på nogle af de yderst uheldigste erektions-pinligheder.
ANNONCE
Akavede Boners
Den Royale Boner
Her symboliseret ved ingen ringere end Englands Prins Harry. På trods af hans status som prins, burde han måske have overvejet at pakke kronjuvelerne lidt mere af vejen.
Akavede Boners
Ballet Boner
Om det er de stramme bukser eller kvinden foran ham, skal ikke kunne siges med sikkerhed. En ting er dog sikkert: det er både pinligt og uheldigt!
ANNONCE
Akavede Boners
Bieber Boner
Drengen vi alle elsker at hade! Han er åbenbart blevet så "voksen", at han også kan gøre honør forneden. Men han sidder jo også og ser basketball, hvor 10 svedige let-påklædte store mænd løber rundt med hinanden.
Akavede Boners
70'er Boner
Kender I den serie That '70s Show med Ashton Kutcher og Mila Kunis? Det her er en fraklippet scene! Eller så er det jo fra dengang dine forældre var ung, og så er det et billede vi bare hurtigt vil glemme igen!
ANNONCE
Akavede Boners
Rap Boner
He's got 99 problems and the boner is one of them. Men Beyonce er sgu også en sprød sag!
Akavede Boners
Tog Boner
Nye rejsende? Ja det skal jeg da lige love for, at der er! Det er altså en guttermand, der har taget det billede og smidt det på nettet.
Akavede Boners
Schwarzboner
Tror I, han står og råber til sin penis, Get Down, Get Down?
ANNONCE
Akavede Boners
Præsident Boner
Aarrggh Bill for fanden, du sagde sgu da, du IKKE havde haft noget seksuelt forhold til hende Monika.
Akavede Boners
Strand Boner
Så er flagstangen sgu hejst. Det er også et utrolig uheldigt sted at være med så løse shorts og så mange bikinikroppe.
Akavede Boners
Fodbold Boner
Raul fra Real Madrid er måske lige glad nok for at skulle skiftes ind.
ANNONCE
Akavede Boners
Cykel Boner
Da de testede Lance Armstrong positiv for doping, fandt de også ud af, at han havde brugt et andet middel, nemlig viagra.
Akavede Boners
Burka Boner
Så bliver det snart ikke mere akavat! "Hva så mor, skal vi lige tage et billede? Mmm, den burka der, gør altså bare noget for mig!"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce