Connery

Aarstidernes grønne måltidskasser gør op med usunde hverdagsvaner

17 forskellige måltidskasser skræddersyet til hverdagen.

I en travl hverdag kan det for mange være svært at få tid til at lave ordentlig mad fra bunden - efter en lang arbejdsdag kan det være fristende blot at vælge de nemme, hurtige løsninger med take-away eller de lidt mere fabrikerede måltider.

Her kommer Aarstiderne i spil med deres helt egen sunde udgave af ‘den nemme version’.

De har igennem flere år udviklet deres produkter til at gøre det nemt og bekvemt at få et lækkert måltid på aftensmadsbordet - UDEN at du skal handle ind og/eller balancere alt for mange gryder på én gang.

Med i alt 17 forskellige typer måltidskasser er der noget for enhver smag og præference - alt fra den veganske udgave til den med småbørnsfolk i husstanden, som skal have måltider på under 30 minutter.

Hvis du gerne vil have fisk inkorporeret i de ugentlige måltider, men ikke lige bor i nærheden af de friske råvarer - så har de også pescitar-kassen, som sørger for lækre udskæringer til hverdagsmåltiderne.

Af de nyere måltidskasser har Aarstiderne forsøgt at få grøntsager og forståelsen for råvårer tidligt ind i opdragelsen - de har nemlig lanceret Børne-Vegetar, som bygger på at få grønne, solide måltider ind i hverdagen - uden at være krakilsk med labels, kød-forskrækkelse eller lignende.

Er man lidt mere modig og gerne vil udvide sin madviden til andet end klassiske, danske retter, så kan man prøve kræfter med Verdenskassen, som bringer både råvarer såvel som krydderier i spil fra hele verden.

Hvis du skulle have svært ved at beslutte dig for, hvilken måltidskasse, der ville passe til dig, så kan du også afprøve ‘Jeres Favoritter’-kassen, som er baseret på brugerbedømmelser af de forskellige kasser - her får du de tre topopskrifter fra alle samtlige kasser, så du kan prøvesmage hist og her.

Måltidskasserne leveres direkte til døren, spækket med grønne råvarer og nemme, enkle og velsmagende opskrift til ugens måltider.

Læs mere på https://www.aarstiderne.com/.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce