Connery

74 årig mand bliver arresteret efter at have smadret 6 af Kim Kardashians "Selfish" bøger

Man skal vælge sine kampe med omhu!

Når vi snakker mennesker, der bare er kendte for at være kendte, kan vi næsten ikke komme udenom Kim Kardashian, vel? Vi har sikkert alle en holdning til hende og det, som hun gør, og selvom de fleste af os sikkert går i vores nogenlunde stille sind og synes, hun er lidt for meget, så er der andre, der tager en lidt explicit metode i brug. Fx Carl Puia, som for nyligt blev arresteret for at ødelægge flere kopier af Kim Kardashians bog "Selfish", som - sjovt nok - er fyldt med selfies af hende. Puia blev arresteret, efter han havde spredt rød væske ud over bøgerne, og 6 bøger blev ødelagt i massakren og kunne ikke reddes. 

Og synes du, det her lyder lidt som drengestreger? Så er det i hvert fald en gammel drengerøv, vi har med at gøre - Puia er nemlig 74 år. Meget kan man sige, men han følger da med i, hvad der rører sig!

Glastonbury police department  - 74 årig mand bliver arresteret efter at have smadret 6 af Kim Kardashians "Selfish" bøger Glastonbury police department

Puia blev løsladt efter kaution på omkring 17.500 kr. 

Jeg opfordrer selvfølgelig på ingen måde til at følge i Mr. Puias fodspor, men hvis man skal vælge sine kampe med omhu, så synes jeg da, han er gået i den rigtige retning!

Del