Connery

5 Oscar-nominerede film du kan streame i optakten til weekendens Oscar-show

Skal du catche op på nogle af de nominerede?

Årets Oscar-show nærmer sig med hastige skridt, og det kan ofte være lidt svært at få set alle de nominerede inden tid.

- men visse film er allerede tilgængelige på streaming, og her har vi allieret os med Disney+, som kan levere fem film på listen, som allerede ligger klare lige nu.

Vi snakker alt fra det nye kapitel med Harrison Ford tilbage i rollen som Dr. Henry Jones til en hjertevarm animationsfilm om kærlighed trods modsætninger.

Se hele listen herunder - lige tids nok til at få genopfrisket nogle af de værdige kandidater til den gyldne statuette!

ANNONCE
Foto: Disney "Indiana Jones and the Dial of Destiny" - 5 Oscar-nominerede film du kan streame i optakten til weekendens Oscar-show Foto: Disney "Indiana Jones and the Dial of Destiny"

Guardians of the Galaxy Vol. 3
I Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 ser vores elskede bande af misfits lidt anderledes ud for tiden. Peter Quill (Chris Pratt), der stadig er mærket af et forfærdeligt tab, må samle sit hold og begive sig ud på en risikabel, actionfyldt mission for at forsvare universet og beskytte Rocket. I mellemtiden truer en ny, uforudsigelig kraft med at bekæmpe galaksens beskytter for altid.

Tilgængelig på Disney+ lige nu (reklamelink)

Er nomineret i følgende kategorier:
Bedste visuelle effekter

Indiana Jones and the Dial of Destiny
Dr. Indiana Jones, den legendariske arkæolog er tilbage i det længe ventede sidste kapitel af denne ikoniske franchise. I "Indiana Jones and The Dial of Destiny" kastes vores helt ud i endnu et stort eventyr over hele verden, hvor han står over for skruppelløse kræfter, der ønsker at kontrollere et ældgammelt hjul med potentialet til at ændre historiens gang.

Tilgængelig på Disney+ lige nu (reklamelink)

Er nomineret i følgende kategorier:
Bedste filmmusik

Flamin Hot
Flamin’ Hot er den inspirerende, sande historie om Richard Montañez (Jesse Garcia), der var pedel hos Frito Lay, og som brugte sin mexicansk-amerikanske arv og opvækst til at gøre de ikoniske Flamin’ Hot Cheetos til en snack, der ændrede fødevareindustrien og blev et globalt pop-kulturelt fænomen

Tilgængelig på Disney+ lige nu (reklamelink)

Er nomineret i følgende kategorier:
Bedste originale sang

The Creator
The Creator er en intense sci-fi action-thriller om en tidligere specialstyrke soldat, Joshua, der mister sin kone i en krig mod kunstig intelligens. Rekrutteret til at dræbe "The Creator", der er ansvarlig for at udvikle de kunstige intelligenser, opdager Joshua og hans hold, at det dødbringende våben, de er sendt for at ødelægge, er en uskyldig AI i form af et barn.

Tilgængelig på Disney+ lige nu (reklamelink)

Er nomineret i følgende kategorier:
Bedste visuelle effekter
Bedste lyd

Elementært 
Element City er kulissen, hvor ild-, vand-, jord- og luftborgere lever side om side. I centrum står Ilena, en modig og intelligent ung kvinde, hvis venskab med den sjove og afslappede Evan, en flydende karakter, får hende til at genoverveje sin opfattelse af deres verden.

Tilgængelig på Disney+ lige nu.

Er nomineret i følgende kategorier:
Bedste animationsfilm

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce