Connery

4 ting du kan gøre, så første møde med svigerfar bliver en succes

Der er et par ting, du kan gøre, så du slipper for, han står klar med jagtgeværet..

Jeg kunne forestille mig, der kun er få ting, der er så skræmmende som at møde en ny kærestes far for første gang. Man vil jo gerne gøre et godt indtryk, og frygten for, at han står klar i døren med jagtgeværet, ligger vel altid lidt i baghovedet.

Heldigvis er der et par ting, du selv kan gøre for at være sikker på at gøre et godt indtryk på svigerfar!

ANNONCE

Lav din research og vær forberedt

Når I sætter jer omkring spisebordet, er det rent sandsynligt, at der vil falde et par spørgsmål din vej. Moren og søsteren vil måske stille dig behagelige, small talk-lignende spørgsmål, men faren.. han har sikkert et par spørgsmål af sine egne. Måske også et par stykker, der ikke ligefrem virker venlige. Her er dit bedste våben at være forberedt og vide mest muligt om ham, så du kan svare igen. Ikke på nogen flabet måde; du skal derimod bruge det, så du kan blive venner med ham. Hvor perfekt ville det ikke lige være, hvis I begge var fan af det samme fodboldhold? Læste den samme bog? Dyrkede den samme sport? Lige meget hvad det er, så vil det helt sikkert kunne mildne ham, hvis I har et par fælles interesser at tale om. 

ANNONCE

Vær en gentleman, ikke en fedterøv

Lige fra du kommer ind af døren, vil du blive bedømt. På alt. Hvis du viser dig som en gentleman allerede fra start, vil det med sikkerhed give pluspoint senere hen. Præsenter dig og giv hånd, hold døren for din kæreste og træk stolen ud, når I sætter jer - alle de små ting tæller. Du skal bare ikke overdrive det. Ingen kan lide en fedterøv. 

Hvis du virkelig vil ind i varmen, skal du forsøge at imponere moren. Så skal hun nok få overtalt faren senere, hvis det går helt galt. Du skal bare ikke gøre det så meget, at det virker flirtende, det ville bare være akavet. For alle!

ANNONCE

Før samtalen i din retning

At møde hendes far er måske lidt som at skulle starte i en ny chefstilling. Du har været til jobsamtale og er blevet ansat, men nu skal du møde alle kollegaerne, som jo gerne skal kunne lide dig. Derfor er det også en god idé, hvis det er dig, der leder samtalen.

Det kan selvfølgelig virke lidt grænseoverskridende, men det er også en god indikator på, om han kan lide dig eller ej. Hvis han lader dig tale, er han jo tydeligvis interesseret i, hvad du har at sige. Snak om dig selv og dine kvaliteter, så han forstår, hvorfor du er rigtig for hans datter. Men igen, ikke overdriv! Han vil hade, hvis hans datter er sammen med en selvfed blærerøv. 

ANNONCE

Aldrig, aldrig, aldrig kom med en seksuel kommentar

Det her er nok den vigtigste overhovedet: Du må aldrig sige noget, der bare tilnærmelsesvis indikerer, at du har sex med hans datter. Overhovedet. Du må ikke engang tænke det, tro mig, han kan se det. Det ér trods alt stadig hans lille pige, du er sammen med! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt