Connery

Kia skærer 100.000 kroner af Niro EV

Den store udstyrspakke er en del af pakken

Det er altså en svær tid at være klog på, hvilken elbil man eventuelt burde anskaffe sig. Mens priserne svinger op og ned med Teslas dirigentstok, og EU trækker strafafgifter op af hatten, dukker der stille og roligt - men kontinuerligt - nye EV-modeller op. 

I en pressemeddelelse medgiver Kia Danmark at bilmarkedet bliver sværere i takt med flere valgmuligheder - og derfra formidles et tilbud, som man nok bør have på radaren, hvis man er i markedet efter en fabriksny elbil.

Det er KIA Niro EV Upgrade, som Kia har lavet en klækkelig rabat på, i form af en lagerrydningskampagne. 

ANNONCE
Kia Danmark  - Kia skærer 100.000 kroner af Niro EV Kia Danmark

Niro EV Upgrade MY24 er modellen med 64,8 kWh batteripakke og en WLTP-rækkevidde på 460 kilometer per opladning der er i spil med tre forskellige udstyrspakker, som i de forskellige specifikationer giver en besparelse af listeprisen på mellem 96.495 og 111.493 kroner. Alle med en salgspris på under 300.000 kroner. 

Kia fortæller ikke hvor mange lagerbiler der er tale om, men det giver mening at der skal sælges ud af vognparken, inden KIA EV3 lanceres til efteråret, og får den efterhånden aldrende Niro EV til (måske) at se en smule dateret ud. 

Foruden de fremlagte købspriser, tilbyder man også privatleasingmodeller med en månedlig ydelse helt ned til 1995 kroner om måneden, med en udbetaling på godt 30.000 kroner. 

Dyk selv videre ned i det aktuelle tilbud i Kias pressemeddelelse her

ANNONCE
Del

Seneste nyt