Connery

Pokémon TCG har annonceret deres to kommende set: Shrouded Fable og Stellar Crown

Klar til at samle næste epoke?

Pokémon The Card Game har ikke hængt i bremsen siden 90'erne, og de fortsætter ufortrødent med at lancere nye udvidelser og sets til samlere over hele verden.

Folk er godt i gang med deres seneste installation - Twilight Masquerade - hvor man blandt andet kan score en Tera Greninja Ex, som af mange bliver spået til at have potentiale til at være det næste hype-card efter Moonbreon. 

De to næste set er blevet annonceret, og du kan nu sætte kryds i kalenderen!

Scarlet & Violet: Shrouded Fable - lanceres d. 2. august

Her følger vi det japanske set Night Wanderer, som fortsat har fokus på Pecharunt and the Loyal Three, som dominerer kortene på Special Illustration Rare-fronten. Dog er der masser af fede Illustration Rare-kort, som nok skal blive interessante - eksempelvis en Persian og en farverig Houndoom. Og en masse fede promo-kort, der fås i eksklusive samlerbokse!

Scarlet & Violet: Stellar Crown - lanceres d. 13. september

Hvis du elsker Tera, så er dette sættet for dig! Hver Stellar Tera Pokémon ex vil have et specielt angreb, inspireret af forskellige ædelsten, som kræver tre forskellige typer energi at bruge. Derudover vil de kommende kortudvidelser byde på unikke illustrationer, der fremhæver de strålende krystallinske kvaliteter af Stellar Tera Pokémon ex. Kortene vil blive tilgængelige i almindelige booster packs, etb'er og lignende. 

Skal du samle dem alle?

ANNONCE
Pokémon TCG har annonceret deres to kommende set: Shrouded Fable og Stellar Crown
Del

Seneste nyt