Connery

3 pizza-lege du kan lave sammen med børnene i ferien

Pizzasjov i efterårsferien?

Pizza er faktisk noget vi danskere forbinder med hygge - i hvert fald hvis du kigger på en undersøgelse af YouGov, som har regnet frem at 36% af danskerne forbinder ordet hygge med pizza-bagning. 

Men langt størstedelen lavede pizza med enten sig selv eller deres partner - Ooni vil gerne slå et slag for, at man skal inddrage børnene!

I disse miljøvenlige tider og sparekrisetider er det en god idé at omtænke det hele - og her er pizzabagning med familien både en billig aktivitet og en god måde at få brugt sine rester i køleskabet.

Du kan lave grøntsagspizzaer, restepizzaer, vække en rest af gårsdagens steg til live igen som strimler på en pizza eller måske lave en dessert-pizza med ting i kageskuffen. 

Ooni har i forbindelse med lanceringen af deres nye model Koda 16 givet et par bud på, hvad du kan lave af pizzalege i efterårsferien. 

Leg restaurant

Udpeg en kok, en madanmelder og/eller en servitrice i familien og leg, at I er på restaurant og skal finde på den bedste pizza til den gode anmeldelse!

Pizza-konkurrence

Hvem kan lave den bedste, sjoveste, vildeste eller mærkeligste pizza?

Bagedysten i familiære rammer

Hvem kan lave en pizza ud fra en række udvalgte råvarer på tid? Koda-modellen giver dig jo pizza på 60 sekunder, så det er ikke selve konkurrencen, der tager tid - men derimod den kreative opfindelse af den helt rigtige pizza. 

Tjek Oonis nyeste topmodel lige her - Ooni Koda 16.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce