Connery

3 gode grunde til at bruge Happn dating-appen

Er du træt af at swipe på Tinder? Så skulle du måske prøve Happn!

Dating i dagens Danmark er ikke altid lige let – og endnu sværere kan det være overhovedet at få arrangeret en date. Skal man opsøge en kvinde på gaden? Skrive en random besked på Facebook? Eller gå på en af de utallige dating-apps, der efterhånden findes?

At opsøge en kvinde på gaden kan hurtigt virke grænseoverskridende. Hvis hun tilmed går hen af Nørrebrogade med en hastighed, der tydeligt skriger ’ikke snak til mig, jeg har travlt’, kan det også virke direkte skræmmende, og så er der ret stor sandsynlighed for, du ikke ville have held med at stoppe hende. Og væk var hun.

via GIPHY

Vælger du at skrive en besked på Facebook, kan du også godt forvente, at hendes første tanke er creep. Sorry, men det er sandt. Der skal virkelig være en bedre grund end ’Hej, du ser sød ud’ til at skrive til en kvinde, man aldrig har mødt, før det ender succesfuldt.

Og det efterlader os jo så kun tilbage med dating apps. Har du allerede swipet dig igennem det halve af Tinder og besluttet, at dating apps ikke er noget for dig? Så er det nok, fordi du ikke har fundet den rigtige app endnu.

Men den kan jeg forhåbentlig præsentere dig for i dag: Happn. Happn er en dating app, ja, men den adskiller sig på mange måder fra de andre dating apps (altså Tinder..), som vi kender i dag. På den gode måde heldigvis.

3 grunde til, at Happn er bedre end Tinder / 3 grunde til, at Happn er den bedste dating app

1) Konceptet

Det helt basale ved Happn er, at app’en kun forbinder dig med de mennesker, du allerede har passeret i virkeligheden. Det vil sige, at når du passerer en anden Happn-bruger på gaden, i byen eller i supermarkedet, vil denne profil fremgå på din app. På profilen kan du tilmed se, hvor mange gange du har passeret vedkommende samt tidspunkt og sted for sidste møde.

2) Fælles interesser

Fordi du kun bliver præsenteret for folk, du allerede har passeret, kan du hurtigt se, om I ofte færdes de samme steder og herudfra allerede se, om I har de samme interesserer. Passerer i altid hinanden i Fitness World? Ja, så har I nok træning til fælles. Passerer I altid hinanden ved bageren? Ja, så er kage nok en fælles interesse. Modsat Tinder er der altså lidt mere end et billede og en profiltekst at vurdere ud fra.

3) Slut med at swipe

Har du også prøvet at swipe nej så længe, at når drømmekvinden endelig dukker op, er bevægelsen så dybt indgroet i din finger, at du kommer til at sige nej? Febrilsk leder man efter fortryd knappen.. som rent faktisk findes! Men som koster penge..

Sådan er det heldigvis ikke på Happn. Faktisk skal du slet ikke swipe. Alle dem, du passerer, viser sig nemlig for dig på skærmen på samme tid, og så kan du selv klikke ind på en profil, hvis du vil se/vide mere. Det betyder også, at du ikke behøver at beslutte dig lige med det samme – du kan nemlig gå væk fra profilen igen, og så vil vedkommendes profil stadig være tilgængelig for dig. Det er først, hvis du trykker på det lille kryds i højre hjørne, at profilen forsvinder helt.

Så har du endnu ikke mødt drømmekvinden, kan det jo være, hun bor lige rundt om hjørnet – find ud af det med Happn!

via GIPHY

Del