Connery

3 forslag til en anderledes date

Dette indhold er sponsoreret

De fleste har en idé om, hvordan en klassisk date afholdes. Det vil typisk være en tur ud og spise, en gåtur i naturen, et godt glas vin en aften eller en tur i biografen. Men det behøver ikke være sådan, for der findes mange andre sjove måder at afholde dates på. Hvad enten i er ved at lære hinanden at kende, eller i allerede er et etableret par, så kan det være sjovt at pifte det hele lidt op og lave noget i ikke plejer. Er du træt af de klassiske dates, og vil du hellere prøve noget nyt og anderledes så læs med her, for her får du 3 bud på, hvad i kunne lave på en anderledes date. 

Spring ud som kunstner 

Der findes flere forskellige kreative aktiviteter, som er oplagte på en date. I kan tage ud male på keramik. Der findes flere forskellige steder, hvor i kan få muligheden for at male keramik, samtidig med at i hygger jer sammen. I kan også afholde en hjemmedate, hvor i har købt lærred, maling og pensler, så i kan forsøge at male et maleri - enten sammen eller hver for sig. Uanset om du er kreativ eller ej, kan det være sjovt og hyggeligt at lave noget kreativt sammen.

Vær aktive sammen

I kan også tage ud og dyrke sport sammen. Det kræver naturligvis, at du fortæller din date om planen forud for dagen, så personen har mulighed for at møde op i den rigtige påklædning. Der findes mange sjove sportsgrene, og i kan med fordel gøre konkurrencen lidt mere spændende og sætte en præmie på højkant. Oplagte sportsgrene til en date er paddle tennis, badminton, tennis, minigolf og bordtennis, da det er sportsgrene, hvor i godt kan være bare jer to. Det behøver heller ikke være en konkurrencepræget sport. I kan også tage ud og sejle kajak eller kano, hvilket er en sjov og anderledes aktivitet samtidig med, at det giver sved på panden. 

Lav noget kulturelt

Er du ikke til kreativitet eller sport, kan du også invitere din date med ud og opleve noget kulturelt. Det kunne eksempelvis være på museum. Der findes mange forskellige museer i Danmark, så der burde være noget til enhver smag. Du kan også invitere din date på ølsmagning eller cocktailkursus. Det kan være en sjov måde at være sammen på, hvis i kan lide alkohol vel at mærke. En sidste ting du kan gøre er, at du undersøger, om der er nogle koncerter, et comedy show eller lignende i den nærmeste fremtid, som kunne være interessante for dig og din date, og hvis du kan få billetter, så har du den næste date på plads. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce