Connery

14 YEARS IN THE GAME!

Streetammo - kun lige begyndt

Streetammo.dk har en lang historie bag sig - siden de startede op i 2002 som en af de første streetwear butikker i Danmark. Musikken og livsstilen har altid været fokus i virksomheden, lige siden butikken første gang slog dørene op – i en kælder. Streetammo er autentisk livsstil og tæt forhold til musikken – ALTID! Musikken har banet vejen og givet inspirationen til hele Streetammo’s historie. De har altid fokuseret på at have det bedste udvalg i form af de bedste udvalgte brands som Adidas, Nike, Lacoste, Han Kjøbenhavn, Carhartt, Zanerobe, Levi’s, Wood Wood og mange flere!

Facebook, Instagram og Snapchat er blevet en stor del af vores allesammens hverdag og derfor er Streetammo altid firstmovers på de sociale medier og deltager aktivt i kommunikationen med kunderne. Alle får svar på deres spørgsmål og de er ikke bange for at give den en tand ekstra i form af billeder og videoer for at give den bedste kundeservice! En kunde sendte feks. en snap med en toast med SA skrevet med ketchup – han fik tilsendt en pakke med toastbrød, nutella og slik!  

På 14 år sker der rigtig meget og specielt for Streetammo har rejsen været en lang rutsjebane med en historie fyldt med guld. De har siden 2002 altid været der for kulturen, for musikken og for livsstilen der gør Streetammo til en helhed. Tiden flyver afsted og webshoppen flyver med. Med en helt ny hjemmeside og tonsvins af nye produkter fra de bedste brands står butikken stadig med samme vision som da de startede – at tilbyde kunderne de bedste varer og det bedste udvalg!

Husker du?

Streetammo er kendt for at være banebrydende inden for kreative og skøre idéer. Hos virksomheden er det kun fantasien der sætter grænser og med kreative mennesker bag bliver alle idéer skubbet til grænsen! Måske husker du nogle af dem?

Fresh Police

FRESH POLICE

Det undrer dig vel ikke at Streetammo har deres egen politibil!? Den er sgu god nok. Patruljen hedder Fresh Police – i den gode sags tjeneste. I 2013 lavede Streetammo en kæmpe kampagne for at støtte Røde Kors med en masse tøj. Fresh Police var ansat til at pege dårlig stil ud og style et helt nyt outfit til en god pris – det gamle blev doneret til Røde Kors.

@Instagram - 14 YEARS IN THE GAME! @Instagram

#HGWSA

Streetammo har de hotteste kunder og de lækreste piger til at repræsentere brandet. HGWSA – Hot Girls Wear SA samlede alle de hotteste piger i deres Streetammo tøj. Hashtagget blev så populært at hverken Streetammo kunne følge med – brandet har simpelthen bare de lækreste piger der går i det! Tror du ikke på det? Søg på #HGWSA på instagram – god fornøjelse!

Julefanden

Julefanden – Det Røde Svin

Det er ikke rigtig jul uden en julekalender. I 2012 dukkede Julefanden første gang op på Youtube - en julemand fyldt af ondskab havde købt Streetammo og tvang alle ansatte til at arbejde under vanvittige forhold. Imens Julefanden proppede sig med Cheeseburgere og skubbede til de ansatte, blev der lagt en plan imellem hylderne på lageret. Medarbejderne skulle have hævn over ham – koste hvad det vil! Du kan finde julekalenderen på Youtube.

Og vi kunne blive ved med at fortælle historier… Har du mon hørt om dengang Streetammo sendte en tilfældig kunde på en betalt rejse til New York? Eller da de købte en helikopter for at have den hurtigste levering i Danmark? Da hele firmaet blev ramt af en dødelig sygdom og der var Zombie Sale på siden? Eller hvad med dengang de holdte fødselsdag i butikken og gav gratis tattoveringer? Hvad det næste bliver ved vi ikke. Men en ting er helt sikkert – det bliver vildere!

Kæmpe 14-Års fødselsdagsfest – LIVE på Facebook!

Fredag 30. September holdte Streetammo V.I.P. fødselsdagsfest og livestreamede hele festen på Facebook Live! Her fulgte 150.000 mennesker tæt med på skærmen og var vidne til konkurrencer for 20.000 kr., en tryllekunstner der kunne få ting til at flyve, en fake Gulddreng der gav koncert, Beerpong turnering og meget meget mere! Streetammo har lovet at dette ikke var sidste gang og de hinter allerede til en ny fest! Følg Streetammo på facebook og se hvad der sker næste gang – en ting er helt sikkert… Det bliver større end nogensinde set før!

Få 150,- kroner i rabat på din næste ordre! Brug koden 'CONNERYDK' næste gang du besøger Streetammo

Gælder kun for ordrer over 1.000 kroner. 

Del

Seneste nyt