Connery

11 ting du ville ønske du havde råd til

Den har kørt på repeat, siden vi blev født. ”Penge køber ikke lykke”, men ved du hvad? Det er en skrøne.

Der findes masser af gode eksempler på, at lykke kan købes for penge. Egentligt burde det være nok med ét eneste eksempel i form af Instagram Playboy Dan Bilzerian, som vist ikke behøver nogen yderligere introduktion.

Det ville dog være kedeligt allerede at slutte artiklen her, hvorfor du selvfølgelig kan finde andre gode eksempler på, hvorfor vi alle ville ønske, at vi havde mange millioner stående på kontoen.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Verdens vildeste yacht

Medmindre du lider af ekstrem søsyge, er der gode chancer for, at du ikke ville blive fornærmet, hvis nogen forærede dig sådan en latterligt stor luksusyacht.  

Selv hvis man døjede med søsyge, ville det være fjollet at sige nej tak. Især hvis yachten er denne 427 fods Epiphany superyacht, der dog stadig er på konceptstadiet.

Yachten har alt det, som en mand kunne drømme om. Der er sågar et VIP-område med fire hytter hver især med privat balkon. Man skulle dog tro, at det var svært at blive mere VIP-agtig, hvis man allerede befinder sig på sådan en båd.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

New Yorks dyreste penthouselejlighed

Hvis du havde lige under 700 millioner kroner, ville det være muligt for dig at underskrive en købsaftale på New Yorks umiddelbart dyreste penthouselejlighed nogensinde.

Til gengæld får du også knap 800 kvadratmeter fordelt over hele etagen, som i øvrigt ligger på 92. sal. Når man er så højt oppe, er du selvfølgelig garanteret et ganske ugeneret vy ud over verdens vel nok mest fotograferede by.

Med andre ord slipper du for at skulle døje med pøblen i Empire State Building, hvor alle hungrer efter bare 10 minutter af denne udsigt.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

To uger ved Four Seasons på Bora Bora

Det kan godt være, at du har haft en dejlig sommerferie, men den kommer aldrig til at være lige så lækker, som hvis du havde været en tur på Four Seasons’ Bora Bora hotel.

Hvorfor? Jo, for Four Seasons er et af verdens absolut bedste hotelkæder, hvor deres filial på Bora Bora er meget svær at overgå, selvom der findes mange andre misundelsesværdige og eksotiske rejsemål.

Men det koster også. Vælger du at bo i deres dyreste hytte, kan du godt regne med en daglig udgift i størrelsesordenen 70.000 kroner.

Slask.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

En Mercedes-Maybach 6

Den er endnu ikke sat i serieproduktion, men ud fra alle de positive reaktionerne på tværs af internettet at dømme, er der gode chancer for, at vi kommer til at se denne skønhed på vejene inden for overskuelig fremtid.
Det er den nye Mercedes-Maybach 6, som er et teknologisk vidunder samtidig med, at den er udstyret med et udseende, der på forunderlig vis forener elegance med futurisme.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Cristiano Ronaldo’s private jet

Måske hader du Ronaldo, eller måske elsker du Ronaldo. Uanset hvad du synes om ham, skal du lide af alvorlig flyskræk for ikke at ville give arme og ben for at eje hans nyligt købte private jet.

Flyet er modellen Gulfstream G200, som Ronaldo har anskaffet sig for 19.000.000 euro eller hvad der svarer til godt 150.000.000.
That’s a lot of zeros.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Audemars Piguet Royal Oak

Nogle drømme er mere inden for rækkevidde end andre. En af disse drømme er et fornemt ur som, blot for at tage et godt eksempel, dette Audemars Piguet Royal Oak.

Hvis du er almindelig gennemsnitlig lønmodtager, skal du nok alligevel spare op i 5-15 år alt efter, hvor ambitiøs din opsparingsplan er.

Uret koster nemlig lidt over 300.000 kroner. Det er 2.500 kroner, der skal lægges til side hver måned i 10 år.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Din egen private helikopter

Alle snakker om, hvor fedt det ville være med en privat jet, men ingen om taler helikopteren. Hvorfor ikke?

At have sin egen helikopter må være noget nær det sejeste og i øvrigt også mest praktiske at eje. Tænk hvor meget mere du ville få brugt en helikopter i forhold til et privat fly.
Du kan tage helikopteren til stranden. Til golfbanen. Til den anden ende af landet. Ja, den eneste begrænsning er jo egentligt kun parkering, men mon ikke der er et ledigt tag?

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Et kæmpe walk-in closet

Enten lyver du eller også er du inkarneret nudist, hvis du påstår et walk-in closet kun er for kvinder. Et walk-in closet er mindst lige så meget for mænd, som det er for kvinder.

Men jeg har slet ikke nok tøj til overhovedet at fylde sådan et walk-in closet, tænker du måske.

Måske ikke, men hvis du har pengene til et stort walk-in closet, har du også penge til designer sko og en håndfuld fede jakkesæt.

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Din egen private kok

Overvej hvor epic livet ville være, hvis du havde din egen private kok. En kok som altid lavede mad til dig. God mad. Og mad som også er sundt, hvor alle vitamindepoterne bliver fyldt op dagligt.

11 ting du ville ønske du havde råd til

Den ultimative man cave med hemmelig indgang

En investering som de fleste mænd garanteret kan blive enige om, er at få installeret en ultimativ man cave med alt, hvad hjertet kan begære.

Vi taler hjemmebio, bar med det hele, spillekonsoller, vanvittigt højtalersystem, spillemaskiner, pool bord, air hockey og så videre og så videre.

Det mest ultimative ved en ultimativ man cave ville dog være en hemmelig indgang a la ovenstående billede.

Jealous much?

ANNONCE
11 ting du ville ønske du havde råd til

Et episk beach house

Alle elsker sommer og alle elsker godt vejr. Derfor elsker alle også idéen om at eje et episk beach house. Det kan være noget a la det Malibu beach house Charlie Harper har i Two and a Half Men, men det kan også være noget i stil af ovenstående illustration, hvor du enten kan bade i en epic pool, i et epic hav eller bare chille i loungestolene.

Om du så ligner en krydsning af et trafikuheld og Thomas Buttenschön, har du stadig gode chancer for at slæbe et par kvinder indendørs.


Hvad ville du købe, hvis penge ikke var noget problem?

ANNONCE
Del

Seneste nyt