Connery

Tag på spiritus-eventyr til Nordens største whisky- og rommesse i weekenden

Dyk ned i rom- og whiskyens verden.

Er du klar til en weekend i rom- og whiskyens tegn?

Igen i år slår The Whisky N Rum Show dørene op i Forum i København, hvor man sammen med 80 udstillere kan tage på et spiritus-eventyr. 

En slikbutik for voksne, hvor Nordens største whisky– og romevent og kommer til verden som en sammenlægning af Nordic Rum Fest og Whisky Live, der er verdens førende whiskyshow. Tilsammen skaber de nu en helt ny og unik fejring af de gyldne, fadlagrede dråber.

Der er 1000 forskellige flasker at smage på i forskellige afskygninger - uanset om du er til røg, forskellige kornsorter eller de helt gamle casks. 

“Vi byder på ca. 80 udstillere og destilationseksperter fra hele verden, og vi regner med, at der bliver omkring 1000 forskellige flasker, man kan smage på. En stor del af smagsprøverne vil være inkluderet i entreprisen, mens visse helt særlige samples kræver lidt ekstra betaling. Samtidig byder vi på en række masterclasses, hvor forskellige destillerier præsenterer deres produkter,” siger Daniel Bascunan, der er en af Danmarks største rom- connaisseurs.

Og foruden et stærkt program at fordybe sig i, hvor man enten bare kan smage sig igennem flaskerne eller dykke ned i sit yndlingsbrand, så kan man også blive skolet i de ædle former for spiritus:

“Vi sender gæsterne i skole – altså, hvis de har lyst. I samarbejde med GetSpirits fra Roskilde og Nyborg Destilleri byder vi nemlig på en spiritusskoler, hvor man kan blive klogere på henholdsvis whisky og rom. Her kan man som en del af entrebilletten få et godt indblik i whisky– og romhistorien og lære om de processer, der ligger bag fremstillingen af begge slags spiritus – sådan lidt jord-til-flaske-agtigt."

Du kan tjekke dato og billetter ud herunder:

ANNONCE
The Whisky N Rum Show

Hvad: The Whisky N Rum Show, Nordens største whisky- og romshow

Hvor: Forum København Hvornår: Fredag 2. september 2022 kl. 15.00-21.00, og lørdag 3. september 2022 kl. 12.00- 18.00

Del

Seneste nyt