Connery

Roccat Vulcan TKL Pro

Jagten på nyt gamaergrej til PC'en er vel egentlig aldrig ovre - ikke sådan for alvor. 

Lige for tiden er der en stærkt stigende tendens, i at gamere anskaffer sig keyboards i små formfaktorer og TKL (tenkeyless) er et af de foretrukne formater.

Roccat er på banen med et af slagsen - med en vejledende salgspris på 1.249 kroner. Det er i den højere ende - så er der andet end det populære format, der kan retfærdiggøre det? (Ja).

Man får straks øje på, at Roccat Vulcan Pro TKL er et lækkert udseende tastatur. 

ANNONCE
Roccat Vulcan TKL Pro

Det lille kompakte keyboard har et design, der skiller sig ud af mængden i TKL-keyboards, ved at benytte keycaps i en super slim profil - ovenpå de belyste taster - der med gennesigtige optiske switches, har et absolut blæret udtryk, der kan gøre de fleste RGB-entusiaster bløde i knæeene. 

Keyboardet er pakket ind tyndt men hårdført aluminumskabinet - og så er det udstyret med en drejeknap i øverste højre hjørne - der selfølgelig kan programmers - men som standard styrer lydstyrken. 

Vulcan Pro TKL ligner i hvert fald et tastatur, der er noget værd - smag er individuel, men personligt synes jeg det er et virkeligt lækkert look.

ANNONCE
Roccat Vulcan TKL Pro

Keyboardet er hurtigt!
De optiske switches som Roccat har navngivet Titan Switch, er ekstremt hurtige, og holder den samme taktile fornemmelse som de mere udbredte rendyrkede mekaniske switches. 

Switchene holder tasterne kørende i op til 100 millioner tryk - og takket være aluminiumskabinettet er der heller ingen fare for plastiktræthed i det der holder tasterne på plads. 

ANNONCE
Roccat Vulcan TKL Pro

Keyboardet med de hurtige taster holdes som et kablet en af slagsen - hvis man virkelig er seriøs med hastigheden - og har tilbøjelse til at være konkurrencedygtig gamer - er det vigtigt for keyboardet at have en kablet forbindelse, der absolut ikke lyder af forsinkelser eller uforudsete afbrydelser - og det holder Roccat fast i, ved denne Pro-model. 

Det stofindpakkede kabel er selvfølgelig USB-C, og det medvirker at keyboardet kan holde den slanke profil. 

Lysshowet er også tilgængelig - lysprofilerne kan styres out of the boks med funktionstaster, men er slevfølgelig også fuldt ud programmerbare med indviduel kodning af tasterne - via Roccats AIMO lyssoftware. 

De individuelle lysindstillinger er gode og AIMO softwaren gør det også muligt at kode profiler hvor eksempelvis WASD-knapperne holdes med konstant lys, mens de omkringliggende ligger og pulserer med åndedrætsbevægelser. Det er super fedt! 

ANNONCE
Roccat Vulcan TKL Pro

Efter et par ugers test med keyboardet, kan jeg konkludere følgende:

Roccat Vulcan Pro TKL er et super lækkert TKL-keyboard. Det er ikke billigt, men funktionaliteten og kvaliteten følger trop med selve keyboardets udstråling, og man køber ikke et ringere produkt, der har fået for meget make-up. Solidt valg, hvis der skal spares lidt plads på skrivebordet, og samtidig være plas til lidt blær. 

Pris og tilgængelighed:

Roccat Vulcan TKL Pro er allerede til salg og har en vejledende pris på 1.249,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt