Connery

ROCCAT Kone Pro

Den nye Kone-mus giver lys i fingerspidserne

Roccat er på banen med deres seneste bud på en high-end gamermus, Kone Pro. Gaming musen har helt sikkert looket med sig - men hvad ellers?

Til 629,00 kroner skal en mus byde på lidt af hvert - og hos ROCCAT er det en kombination af velkendte teknologier og forbedringer, der giver rigtig pæn value for money.

ANNONCE
ROCCAT Kone Pro

Kone Pro benytter deres Titan Optical Switch, en switch der reagerer op til 100 gange hurtigere end en standard mekanisk switch - og så holder den også længere, lyder det fra Roccat. 

Den er udstyret med et scrollhjul i aluminium, dette er en nyhed fra Roccat, der går under navnet Titan Wheel Pro - desuden kombinerer den honeycomb-designets letvægt med en plan overflade - vægten er på blot 66 gram - men det hullede Honeycomb skelet ses kun gennem overfladen, når det multifarvede RGB-lys i musens knapper fyres af. 

ANNONCE
ROCCAT Kone Pro

Musen har grundlæggende et flot og clean design - der kan fyre op under RGB-festen, når man selv ønsker det - dette styres via Roccats AIMO-software, hvor man selv kan programmere musens farvemønster. 

Roccat Kone Pro er en kablet version, der kommer med et lækkert flexkabel - men hvis man er mere til trådløse mus, kan man vælge at gå et skridt op, og anskaffe sig den trådløse Roccat Kone Pro Air, der får en vejl. pris på 999,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce