Connery

Rob Thomas - The Great Unknown [Anmeldelse]

Frontmanden fra Matcbox Twenty er ude med sit tredje soloalbum

4 ud af 6 stjerner

Label: Atlantic Records
Kunstner: Rob Thomas
Titel: The Great Unknown
Releasedato: 21. august 2015

Rob Thomas - The Great Unknown [Anmeldelse]

Med mere end 20 års barkatalog fra både Matchbox Twenty og to tidligere soloudgivelser, så kan man med rette sætte en høj barre for sine forventninger, når et tredje soloudspil frigives.

Forventninger der i det store hele indfries, for med et godt mix af mere uptempo og glade popmelodier, numre med nærmest blide rocktendenser og følsomme klaverballader, når Rob Thomas næsten hele paletten rundt og skaber hermed et lyttevenligt og bredspektret popalbum med kant.

Yderlighederne finder man i numre som det dansevenlige og overraskende glade "Absence Of Affection" og i "Pieces", der med en nærmest klam melankolsk hånd, drager dig hen mod Rob's vokal, der især på dette nummer viser sin styrke og beviser hvorfor han i over 20 år har mestret singer-songwriter hvervet. Et andet yderst nævneværdigt nummer er "Paper Doll", hvor han får selskab af en (for mig ukendt) sangerinde ved navn Rooty.

Med sit tredje soloalbum viser Rob også, at han på punkter har udviklet sine færdigheder som komponist, da der er en del mere dybde i hans kompositioner end tidl. set. Måske er det et selvvalgt fravalg af jagten på et klassisk hitlistenummer, der har givet ham ro til at dyrke det han ønsker?

Det eneste der i min optik afholder mig fra en højere karakter, er en mangel på en slags rød tråd igennem albummet. 

ANNONCE
Rob Thomas - Pieces
Del

Seneste nyt