Connery

Restaurant giver livslangt forbrug af gratis burgere mod forevisning af burgertatovering

Hvor langt ville du gå for gratis burger?

Jeg er kæmpe stor fan af burgere. Sådan virkelig. Gourmet burger, hjemmelavet eller McDonalds, you name it. Derfor tænkte jeg også umiddelbart, at der ikke var meget, jeg ikke ville gøre for et livslangt forbrug af gratis burgere. Men så så jeg denne tatovering og overvejede lige situationen igen. 

Den populære burgerrestaurant Cafe 51 i Melbourne, Australien har nemlig lavet en deal, hvor de giver et livslangt forbrug af burgere til dem, der får en burgertatovering. Og vi snakker ikke blot en lille, flad, McDonalds cheeseburger lignende sag, nej - det skal forestille en af burgerne fra restaurantens menu i virkelighedstro størrelse. Du må selv bestemme, hvor på kroppen, du vil tatoveres - dog skal du kunne vise den frem, når du skal have din gratis burger. 

Egentlig ville restauranten kun vælge 10 personer, men der endte med at være over 1000 interesserede, så Cafe 51 overvejer at udvide tilbuddet lidt, så hvis du er i nærheden og vil have gratis burger resten af dit liv, så er det nu, du har muligheden

Måske er det alligevel meget godt, at restauranten ikke ligger i Danmark. Ellers kan det godt være, at jeg om et par uger ville rende rundt med en kæmpe burger på låret.. 

Ville du få lavet tatovering mod et livslangt forbrug af burgere? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt