Connery

The Bourne Supremacy

Matt Damon er klar igen efter at have sparket røv i The Bourne Identity

The Bourne Supremacy
The Bourne Supremacy er efterfølgeren til The Bourne Identity. Bourne Identity handlede en superagent trænet af USA. Opgaverne, han bliver sendt ud på, skal ligne et selvmord eller en ulykke, hvor det i virkeligheden er et mord. For hvis det ligner et mord, vil mange folk stille spørgsmål. Desværre går det galt for Jason Bourne under en mission. Da han ser offerets børn, fryser han og inden han får set sig om, har han fået to skud i ryggen. Han vender tilbage med hukommelsestab og prøver at finde ud af sin fortid. Da regeringen finder ud af han er tilbage, og ikke død, sender de alverdens politi efter ham. Men det lykkedes ikke at fange ham, og han finder chefen for projektet. Han får ham trukket op i en krog, og bliver lovet at de lader ham være i fred. Derefter bliver projektet kaldet Treadstone og bliver lukket og arkiveret.
ANNONCE
The Bourne Supremacy
Nu er efterfølgeren her så, The Bourne Supremacy. Som den første, er også denne film baseret på bøgerne af bestseller-forfatter Robert Ludlum, og igen er det Matt Damon, der spiller Jason Bourne. Han er flyttet til Indien for at komme så langt væk som muligt fra den amerikanske regering og Treadstoneprojektet, men en dag ser han pludselig en mand, der ikke ligner den almindelige befolkning. Alt ved ham udstråler at han ikke er turist, og han er ude på at slå Bourne ihjel. Under et forsøg på at slippe væk, dræber denne lejemorder Bournes kæreste, som han mødte, da han var ved at flygte i The Bourne Identity.

Nu vil Bourne finde ud af hvorfor hans kæreste blev dræbt, og hvorfor Treadstone er kommet op igen! Dette er både et sprængfyldt og actionfyldt comeback!

De skulle bare have ladt ham være i fred

Matt Damon har som sagt hovedrollen i denne film ligesom han havde i etteren. Matt Damon virker også som et oplagt emne til at spille hovedrollen som Jason Bourne. Han har bare det touch, der gør, at man kan spille superagent.

Mange vil nok anklage denne film for bare at være undskyldning for bare at fyre endnu en Hollywood-produceret film af sted, hvor man kan lave en masse eksplosioner.

I etteren så vi, at han mødte den tyske skuespillerinde, Franka Potente, som spiller Marie. Der havde han lige sluppet ud af en bank med en masse politifolk indeni. Han har brug for en bil at flygte i, også ser han Marie. Han tilbyder hende 10.000 for at hjælpe ham med at flygte. Det sagde hun ja til, og derved begynder de at kende hinanden. Marie har dog kun en kort rolle i denne, da hun - som skrevet ovenfor - dør ret tidligt i filmen.

Jeg synes egentlig ikke The Bourne Supremacy er bedre end den første. Den er ikke dårlig, 1"eren var bare så god, at den var svær at overgå.

Måske er jeg bare en action-elsker, men jeg kan godt lide film med masser af action og eksplosioner. Den eneste minus ved denne film er at for nogle folk er historien måske lidt indviklet, og det er helt klart et plus hvis man har set den første, for så ved man ligesom hvad det handler om!

Konklusionen er, at hvis du har set den første, skal du også se den anden. Der er masser af action, og Matt Damon har igen været i træning i at kunne lave de syge slagkombinationer. Men hvis du er til actionfilm, så burde man se denne!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce