Connery

Fakers

Første del af en artikel om fænomenet Fakes. Fake profiler på dating sider som udgiver sig for en anden end de er i virkeligheden.

Internettet er fyldt med personer der udgiver sig for at være en de ikke er. Dette er mere eller mindre almen viden nu til dags, og der skal meget til at overbevise nutidens skeptiske brugere af dating sider, om at man rent faktisk er Pamela Anderson der helt tilfældigt søger en dansk kæreste over Internettet.

Og alligevel, findes der folk som ufortrødent forsøger at overbevise andre om at deres falske identitet er ægte. For det meste drejer det sig om fyre der udgiver sig for at være piger, i daglig tale Shemales.

Har man været bruger af dating side på Internettet, er man uden tvivl stødt på kvindelige profiler med en lignende profiltekst:

Søger: Kæreste - Samme køn

Hej jeg er en sød pige på 19 år, jeg elsker at gå i byen og ha det sjovt og er med på den værste.

Drenge lad være med at skrive for jeg er kun til piger.

Her er det at ens advarselslampe bør lyse rødt og ordet Shemale bør dukke op på ens nethinde.
ANNONCE
Fakers
En undersøgelse foretaget af PRODIGI (Parker Research On Datingbehavior and Interactive Gay In
Umiddelbart giver dette associationer til
Hvor mange det hidtil er lykkedes for disse cyber wannabehåndboldspillere at få narre er ikke til at vide, men jeg besluttede at det var på tide at nogen slog et slag for Greta og Jonna og giv disse præpubertære drenge en lærestreg.

Ideen var at oprette en falsk profil selv. Til forskel fra de andres profiler skulle min derimod være så godt skruet sammen at selv Greta og Jonna ville knibe en tåre af stolthed hvis de læste den.

Jeg vidste at det ville kræve hårdt arbejde, hvis jeg ikke bare skulle fremstå som alle de andre fakers derude, og jeg tog derfor kontakt til en professionel.

Den professionelle hjælp kom i form af den god veninde som selv triller ært på sig selv og sin kæreste. Hun lærte mig ikke blot at sætte mig ind i en lesbiskes mentalitet, men også alle de småting jeg behøvede at vide for at fuldføre min plan til perfektionisme. Jeg var klar til at gå i gang, klar til at røvrende, latterliggøre og uddele englefisse i stor stil til disse wannabe"s.

Følg med i afsnit 2 af Fakers hvor du bl.a. kan læse om hvordan det gik, og de uventede overraskelser som skribenten kom ud for.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce