Connery

PewDiePie har nu rundet 50.000.000 subscribers - men har endnu ikke slettet sin youtube-kanal

Hvad sker der her?

PewDiePie har nu rundet 50.000.000 subscribers - men har endnu ikke slettet sin youtube-kanal

Stjerne-Youtuber Felix Kjellberg - PewDiePie, har netop rundet 50 millioner der følger hans kanal; PewDiePie. 

Dét i sig selv er ret vildt, og svenske Felix fortsætter altså med at være verdens største Youtuber. Men, hvor meget længere?

For lige kort at opsummere en meget larmende uge i PewDiePies liv: I weekenden annoncerede youtuberen, at han i protest mod Youtubes nye alogritmer, ville slette sin primære kanal; PewDiePie, når den ville runde det magiske tal: 50 millioner følgere. Udmeldelsen, som manden selv forklarede, var for det første et oprør mod at Youtube har skruet i mekanikken, således det nu kun er 1% 0,2% af hans følgere, der får præsenteret hans nye videoer, i deres Youtube-feed - et reach der er væsentligt lavere en tidligere. 

"Jeg vil gerne gøre oprør og se om jeg kan pisse nogen af i processen."

Senere på ugen, kunne Forbes så afsløre deres liste over Youtubes bedst indtjenende indholdsskabere - en liste som Felix topper med en svimlende årsindtjening på 15 millioner dollars. Vildt. 

ANNONCE

Felix rundede 50 millioner følgere i aften, men det vilde der sker pt: En kæmpe skare af hans følgere er paniske for at han gør alvor, og sletter sin konto - derfor unsubscriber de i vildskab, så lige nu står hans tal og svinger på vippen af de 50 millioner. 

Er det hele et kæmpe PR-stunt, eller tror I at PewDiePie gør alvor af truslen, og starter på en frisk?

ANNONCE

Stay awesome bro. 

Del

Seneste nyt