Connery

Perfect Stranger

Bruce Willis folder sig atter ud...

Sommeren byder på hele 4 Bruce Willis film. (Perfect Stranger, Die Hard 4.0, Planet Terror og Fast Food Nation) Den første i rækken er den psykologiske thriller Perfect Stranger.

Her spiller Bruce Willis overfor Oscar vindende, super babe, Halle Barry. Halle spiller Rowena Price, en smuk journalist, der går undercover for at afslører den succesfulde forretningsmand Harrison Hill (Willis), som hendes venindes morder.
ANNONCE
Perfect Stranger
Rowena finder ud af, at hendes veninde havde en affære med Harrison, selvom Harrison har en kone. Hun tager derfor et job som vikar i hans firma og bruger sin kvindelige intuition og rå seksuelle udstråling til at charmere sig ind på Harrison.
Perfect Stranger
Og det lykkes. Rowena begynder at chatte med Harrison, hvor hun udgiver sig for at være en kvinde, som Harrison har haft noget kørende med. Samtidig kommer hun også nærmere på Harrison via sit arbejde. Alt ser ud til at lykkes, men da Rowena skal til at afsløre Harrison som morder og utro ægtemand, går der noget galt.
ANNONCE
Perfect Stranger
Giovanni Risibi spiller Barrys tro følgesvend og computergeni. Han hjælper hende med at hakke sig ind til hjertet af Harrison Hills reklamebureau. Men Miles (Risibi) har tilsyneladende sin egen agenda, og man har fornemmelsen af, at han ikke har helt rent mel i posen.
Perfect Stranger
Det er en fryd at se Risibi i som Miles Haley. Faktisk stjæler Giovanni samtlige scener, han er med i. Hans skæve tilgang til hans karakterer gør ham altid seværdig og leder til tider ens tanker hen på en Johnny Depp - i light udgave vel og mærke.

En rigtig god ting Perfect Stranger har kørerende for sig er stemningen. Man skulle næsten tro, at det var en gammel film, for filmens stil og atmosfære minder så meget om 90'ernes erotiske thrillers. I Perfect Stranger er erotikken desværre bare klippet ud af filmen. Nutidens Hollywood er tilsyneladende blevet for politisk korrekt til at have sexscener i stil med dem, vi så tilbage i 90'erne i film som Basic Instinct, Sliver og Color of Night (Sidst nævnte er også med Bruce Willis).
 
Faktisk skulle der have været en sex scene mellem Bruce Willis og Halle Barry, men Bruce blev simpelthen så forlegen, at scenen blev droppet. Halle Barrys skønhed kan åbenbart blive for meget, selv for en gammel ræv som Brucy-boy.
ANNONCE
Perfect Stranger
Filmen igennem gætter man forgæves på, hvem morderen er. ER det Harrison Hill? Eller er der mere, der lurer bag facaden? Her er et lille hint. Følg rigtig godt med i de første 5 min af filmen. Så har du måske en chance for at gætte, hvem morderen er.

Perfect Stranger er i bund og grund en meget fin lille thriller. Der er suspense, action og drama nok, men desværre snubler den lidt over sine egne plot-twistende fødder, og det hele bliver lidt for tænkt og utroværdigt til sidst.

Derfor bliver Perfect Stranger aldrig mere en en middelmådig thriller, som så mange andre psykologiske thrillers, som Hollywood har lavet alt for mange af efterhånden.
 
Teknisk information:
Engelske titel: Perfect Stranger
USA, 2007
Instruktør: James Foley
Medv: Bruce Willis, Halle Barry og Giovanni Risibi
Genre: Psykologisk Thriller, Drama.
Billedformat: 2.35:1
Lyd: DTS.
Længde: 109 min.
Premiere dato: 22. Juni 2007.
Biodistributør: SF Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce