Connery

Opgradér din fladskærm med en soundbar

Artiklen er sponsoreret.

Ønsker du dig en hjemmebiograf? Så har du ikke bare brug for en stor fladskærm, når det er tid til at se den nyeste blockbuster i sofaen. Hvis du vil have følelsen af en rigtig biografoplevelse, skal lyden også ligge helt i top. Men den lyd, som er indbygget i dit TV, kan formentlig ikke levere helt på det niveau. For de tyndere og tyndere skærme gør det svært at finde plads til ordentlig lyd i TV’et.

Så hvad gør du, når den store fladskærm er i hus, men lyden halter? Du finder en god soundbar. En soundbar er en højtaler, der giver helt perfekt lyd til dit TV. Og der er mange gode grunde til at tilvælge en soundbar. Her får du nogle af dem.

Lyd i luksusklassen

Hovedårsagen til at købe en soundbar, som beskrevet, at den forbedrer lyden, når du ser film eller TV. Det samme gælder, hvis du spiller på en spillekonsol, der er tilsluttet fladskærmen. Har du en god soundbar, bliver lyden markant bedre.

Nogle soundbars kommer med en subwoofer også, hvilket giver lyden ekstra bas og endnu højere lydkvalitet. Især mindre soundbars har gavn af en subwoofer, men en subwoofer giver ekstra bund til alle soundbars. Du kan også vælge baghøjtalere som supplement til din soundbar. Så får du surroundsound, hvilket bringer den store biografoplevelse med hjem i stuen.

Diskret design

Soundbars er en meget diskret type af højtaler, som de fleste gerne vil skabe rum til i hjemmet. Den fylder nemlig ikke særligt meget. Designet er som oftest aflangt, hvilket gør, at du kan placere din nye soundbar parallelt med fladskærmen, hvorved den ikke tiltrækker sig en masse opmærksomhed. Går du op i indretningen af hjemmet, er en soundbar derfor et enkelt og stilrent valg, som alle hjemmets beboere vil bifalde.

Mange funktioner

Nogle soundbars har smarte ekstra funktioner, som opgraderer din lyd yderligere. For eksempel tilbyder nogle mærker en form for virtuel surroundsound. Det betyder, at lyden sendes ud på væggene og bliver reflekteret rundt i rummet, hvilket skaber en lydoplevelse, der minder om surroundsound.

Du kan også finde soundbars med bluetooth, wifi, Google Cast, Spotify-connect, Airplay og eventuelt andre muligheder for trådløs tilslutning. Disse soundbars kan også bruges som trådløse højtalere til streaming af musik fra eksempelvis mobilen.

Også en musikafspiller

Streamer du, når du lytter til musik, er en soundbar ekstra smart at have i hjemmet, da nogle modeller også kan afspille musik trådløst. Og du behøver ikke at tænde for TV’et for at afspille på din soundbar; du tilslutter din mobil, tablet eller computer direkte. Denne funktion gør en soundbar yderst anvendelig, fordi du får én højtaler til al lyd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt