Connery

Nordborg Resort, Danmarks nye ferieparadis på 190 hektarer åbner dørene til sommer 2025

Familieferierne, hvor man vægter kvalitet over kvantitet.

Nordborg Resort tegner til at blive et af Danmarks mest ambitiøse ferieprojekter, når det åbner sommeren 2025 på Als. Projektet spreder sig over 190 hektarer, hvor gæster kan glæde sig til en unik kombination af luksus, naturskønne omgivelser og en ferieoplevelse, der hæver barren for kvalitet for børnefamilien.

Resortet vil fokusere på at levere en førsteklasses oplevelse, der differentierer sig fra andre danske ferieparker gennem høj kvalitet og eksklusivitet - prisen er deraf en smule højere, men stadigvæk acceptabel for de fleste børnefamilier.

En vision om ro og kvalitet i høj fokus

Nordborg Resort har en ambition om at skabe et sted, hvor gæster kan koble af fra hverdagens travlhed og finde et luksuriøst fristed, hvor kvaliteten er en selvfølge. Målet er at fåkomfort og elegant arkitektur til at gå hånd i hånd med respekt for naturen og fokus på bæredygtighed. Det gør resortet attraktivt for gæster, der søger en ferieoplevelse, der hæver sig over det gængse i forhold til både faciliteter og serviceniveau.

Faciliteter og aktiviteter ud over det sædvanlige

Med både afslapning og aktiviteter på programmet vil Nordborg Resort kunne tilbyde noget for enhver smag:

  • Unikke overnatningsmuligheder: Resortet vil præsentere eksklusive overnatningsformer, der både er moderne og bæredygtige. Indretningen fokuserer på høj komfort og gennemført æstetik, så gæster kan nyde et ophold, der føles luksuriøst fra start til slut.
  • Wellness og spa: Med avancerede spa-faciliteter kan gæster se frem til et bredt udvalg af behandlinger og wellness-oplevelser, lige fra varme kilder til behandlinger med lokale ingredienser.
  • Aktiviteter i naturskønne omgivelser: Resortet tilbyder naturoplevelser som vandreture, cykling og sejlads på søerne. Der er også muligheder for børneaktiviteter, så hele familien kan nyde ferien.
  • Lokal gastronomi: Gæster kan nyde gastronomiske oplevelser med fokus på lokale råvarer og innovative menuer, som både udfordrer og forkæler smagsløgene.

Kvalitet frem for kvantitet

Nordborg Resort vil skille sig ud som et sted, hvor gæster ikke blot får adgang til mange faciliteter, men også til kvaliteten i hver enkelt detalje. Fokus på kvalitet, bæredygtighed og naturskønne omgivelser skal gøre opholdet til en oplevelse, der rækker langt ud over det typiske ferieresort. Resortet søger at sætte nye standarder i Danmark og appellere til både danske og internationale gæster, der ønsker det ekstra touch af luksus.

ANNONCE
Nordborg Resort ? Hvad kan vi forvente?

 

  • 190 hektar resort med udsigt over Lillebælt på Nordals.
  • 440 ferieboliger, hvoraf 90 har havudsigt.
  • Tropisk Aquapark (7.200 m²) med vandrutsjebaner, "Wild Water River" og opvarmet udendørsbassin.
  • Market Dome, resortets centrum, med spisesteder, underholdning, indendørs minigolf, bowling og scene.
  • Natur og bæredygtighed: Udviklet med respekt for området og grønne initiativer.
  • Bondegård og aktivitetscenter med cykeludlejning og en 300 meter lang strandpier.
ANNONCE
Del

Seneste nyt