Connery

Millang-brødrene er på vej med ny komedieserie

Om livet med børn og familie, hvor man tit kan glemme sig selv.

Magnus og Emil Millang har de seneste år gjort sig aldeles bemærket på komediefronten - både som karakterer i forskellige serier, Youtube-videoer og ikke mindst i deres skønne komediefilm Selvhenter.

Nu er brødrene teamet op igen og har i samarbejde med TV2 en komedieserie på vej - den går under navnet 'de bedste år'.

Komedieseriens omdrejningspunkt er Mathias og Louise, som er nået til et punkt i deres liv, at de står med to dejlige børn, men har glemt sig selv og deres parforhold i ræset for at stifte familie.

Det går op for Mathias, at han har mistet sin hobby, har fået lidt for meget sul om maven og mistet evnen til at lokke sin kone med under dynerne.

Louise har mistet kontakten til vennerne, mangler overskud i hverdagen og er kommet i dårlig form. 

Og når man spejler sig i omgivelserne omkring en og sin omgangskreds, så er det en tikkende bombe.

Kan de finde lykken igen?

Millang-brødrene har stilet efter at 'write what you know', og baserer meget af materialet på deres egne erfaringer med at stifte familie.

"Familielivet er skørt og vanvittigt, og det kaster en ud i mange akavede og sjove situationer. Man siger, at livet med små børn er de bedste år, men nogle gange, når dagligdagen med de små bliver allermest anstrengende, tager man sig selv i at tænke, "er det her i virkeligheden de værste år?", fortæller de begge i en pressemeddelelse. 

Ditte Hansen, Lars Brygmann, Stephania Potalivo og Søs Egelind er blot nogle af de store navne, som er med i, hvad brødrene selv kalder deres mest ambitiøse projekt til dato.

Serien forventes at få premiere på TV2 Play i løbet af de næste år. Stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce