Connery

LG har været i sci-fi-land for at hente deres nye gennemsigtige tv

Har du altid ønske dig et gennemsigtigt 77" tv?

LG er på pletten med et nyt opsigtsvækkende koncept-tv. På elektronikmessen CES i Las Vegas, har elektronikmærket gennem årene fremvist den ene interessante proto-type skærm efter den anden, og mens de seneste par år har budt på sammenrullelige og bøjelige skærme, er årets nyhed en anelse mere gennemskuelig. ehe. 

Årets store trækplaster er nemlig LG Signature OLED T, der praler af at være verdens første transparente og trådløse 4K OLED TV. 

I praksis betyder det, at du har en skærm, der viser indhold mens den også er gennemsigtig. This is sci-fi stuff. Hvor praktisk det er, er selvfølgelig et helt andet spørgsmål. 

ANNONCE
LG Signature OLED T - LG har været i sci-fi-land for at hente deres nye gennemsigtige tv LG Signature OLED T

Signature T er ikke et produkt der på nuværende tidspunkt er til salg. 

I praksis har TV'et monteret en kontrast-film bag tv'et, der ved et tryk på en knap kan rulles op og ned - det betyder at tv'et kan fungere som et mere konventionelt tv med en sort baggrund, mens man - hvis lyster - ved et tryk på en knap, kan gøre skærmen delvis transparent, så man kan skimte væggen eller hvad der nu gemmer sig bag tv-opsætningen. 

TV'et har trukket så meget opmærksomhed på elektronikmessen, at det er blevet belønnet med CES Innovation Award for 'Best of Innovation' 2024.

Det er den type show-produkt, der er fedt og sjovt at opdage, men måske ikke har den helt store praktiske effekt i dagligdagen. 

ANNONCE
LG Signature OLED T
?si=SrWFz8fl2f4r8c79
Del

Seneste nyt

Annonce