Connery

LG har lanceret et sammenrulleligt OLED tv!

Se videoen af det i aktion lige her!

På CES elektronikmessen handler det ofte om større, smartere eller vildere - og for LG er deres måske største nyhed i 2019, i kategorien "vildere"!

LG har nemlig her til morgen introduceret verdens første sammenrullelige OLED-TV. Og det er faktisk ret vildt!

LG Signature OLED 65R9, er et 65" OLED tv, der benytter OLED-teknologien til det yderste, ved at placere skærmen i en boks, der kan rulle skærmen sammen, når det ikke er i brug. 

Det ser ret fedt ud, som du kan se i videoen herunder:

ANNONCE
LG Sammenrulleligt
Full View, Line View og Zero View

Full View er det tv-format, vi alle er vant til, med billedkvaliteten, dybden og den realisme, der er blevet synonymt med alle LGs TV-modeller. Den bemærkelsesværdige AI-billed- og lydkvalitet aktiveres af anden generationen af LGs α9-processor (Alpha 9), og den nye dybdeindlæringsalgoritme placerer den nye OLED TV R i sin helt egen klasse. Brugere kan anvende deres stemme til at styre Amazon Alexa, hvilket er en ny tilføjelse til LGs AI-drevne TV'er i 2019. En anden ny funktion er Apple AirPlay 2 og HomeKit Med AirPlay 2, der gør, at brugere nemt kan afspille video fra iTunes og andre videoapps, musik og vise fotos direkte fra deres Apple-enheder til deres LG SIG NATURE OLED TV R. Med Apple HomeKit kan brugere styre LGs TV med Home-appen eller ved at spørge Siri.

Line View tillader, at LG SIGNATURE OLED TV R kun delvist rulles op til funktioner, der ikke kræver hele TV-skærmen. I Line View kan brugerne vælge mellem funktioner som Clock, Frame, Mood, Music og Home Dashboard. I Clock-tilstand vises både tid og vejr stilfuldt, og i Frame-tilstanden kan du nyde familiefotografier, der kan deles direkte fra en smartphone. Mood-tilstanden giver en omgivende atmosfære i rummet for at skabe et harmonisk miljø.

I Zero View rulles hele 65-tommer af LG SIGNATURE OLED TV R sammen i bunden. Men i Zero View kan brugere stadig nyde musik og andet lydindhold fra et 4,2 W 100W lydsystem med Dolby Atmos. Hele TV'et og basen emmer af luksus og premium-følelse med sine børstede aluminiumsrør designet af Kvadrat of Denmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce