Connery

Japanske forskere har formået at 3D-printe Wagyu-bøffer

Med stamcelle-teknologi.

3D-printere har det for vildt for tiden, og med en progressiv teknologi kan folk printe vildere og vildere ting. 

Men en Wagyu-bøf? Det er next level!

Vi snakker dog ikke en bøf, som vi kender det - men den cellemæssige sammensætning. Der er alligevel et stykke vej endnu, før printningen giver dig en 'færdig' bøf. 

Ifølge en pressemeddelelse fra Osaka University i Japan har de nu lykkes med at printe en Wagyu-bøf-lookalike med en 3D-rptiner.

Ved brug af stamcelleteknologi lykkes det dem at isolere celler fra en Wagyu-ko - forsøget er en del af deres forsøg på 'kød-alternativer'.

De formåede at printe individuelle fibre, muskler, fedtceller og blodkar ved bio-printning. Disse dele blev så 'arrangeret' via en proces, som reproducerede strukturen og formen på et stykke Wagyu-kød. 

Det er jo vanvittigt. 

Det bliver spændende at se, hvornår - og om det rammer markedet ude i den nærmeste fremtid!

ANNONCE
Del

Seneste nyt