Connery

Interview med Michael Jai White

Aktuel med Never Back Down 3: No Surrender

Interview med Michael Jai White

Never Back Down i 2008 blev en stor succes hos fans og kampsportsentusiaster, hvorefter Michael Jai White tog teten videre som instruktør og skuespiller i dens senere efterfølger, Never Back Down: The Beatdown. 

Filmen havde et langt mindre budget og blev mødt af lidt mindre overvældende ros, men populariteten var nok til at udæske en tredje film, som nu er aktuel på DVD - Never Back Down 3: No Surrender. (Btw, du kan vinde et eksemplar af filmen i bunden af artiklen!)

Vi fangede kort Michael Jai White over telefonen til en lille snak om projektet:

ANNONCE

Never Back Down 3 fokuserer primært på din karakter, Case Walker, som nu er hovedpersonen - hvordan har karakteren udviklet sig?

Vi har fokuseret meget på at lave en n menneskeliggørelse af Case Walker-karakteren. Han er ikke bare den samme indelukkede figur, der er gået i stå i livet. Vi har valgt at bruge meget af filmens tid på karakterudvikling og lære ham at blive menneske igen. Derfor er det ikke kun en film om kampsport, men mere blandet med de menneskelige følelser bag. 

ANNONCE
Interview med Michael Jai White

Hvordan designer man koreografien til kampscenerne i en film som Never Back Down 3?

For mig handler det om ikke bare at fokusere på knytnæveslag og to mænd, der går løs på hinanden - kampscenen skal fortælle en historie. Man skal bestræbe sig på at gøre kampscenerne til et narrativ sig selv. Man bør have en drama inden for kampens rammer, som har betydning for historiens videreudvikling - både handlingsmæssigt men også for karaktererne involveret.  

Hvad er nøglen til at få kampscener til at se realistiske ud på film?

I forhold til mine film bruger jeg meget min egen erfaring inden for MMA. Bevægelserne og selve tanken bag kombinationerne bliver udført, men uden kraft bag. Mit formål med denne film er at vise kampsport, som det ser ud i rigtig MMA. Scenerne og måden kampene udvikler sig på skulle gerne være noget af det tætteste på the real deal som muligt!

ANNONCE
Interview med Michael Jai White

Hvor mange gange om ugen træner du for at opretholde din nuværende fysik?

Jeg træner 3-4 gange om ugen med fokus på at udføre øvelserne til præcision. Jeg ser ofte folk som gør det til et kapløb at kunne løfte mest i træningscenteret, men det er i sidste end ikke det, der får kroppen til at blive muskuløs. Alt for mange mænd forsøger at pakke så meget vægt på deres set, at øvelsen ikke kan udføres korrekt. Det handler om tålmodighed og tillid til sig selv og sin krops behov for tid og ro til at kunne vokse. 

ANNONCE

Hvis du havde 'carte blanche' til dit helt eget filmprojekt, hvad ville du så gøre?

Så ville jeg opfinde min helt egen superhelt! En anderledes og nytænkende figur,  som dog selvfølgelig stadig besidder solide MMA-evner.

Interview med Michael Jai White

Vi siger tak for snakken til Michael Jai White!

Hvis du skulle være interesseret i at se den nye Never Back Down, så kan du være med i konkurrencen om 3x Never Back Down 3: No Surrender herunder. Det eneste du skal gøre for at være med, er at udfylde formularen. Konkurrencen kører til og med d. 25. juni kl. 12.00. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt