Connery

Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?

Din spiritus afspejler måske din personlighed

Når du møder op i byen og bestiller din første drink, hvad vælger du så?

Denne handling sige meget om dig som person. Hvad enten du forsøger at være highclass med en elegant drink eller whisky on the rocks, eller du bare vil kaste mokaaaiiizz ned i svælget – så siger din drink mere om dig, end du lige regner med.

ANNONCE
Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?
Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?

Tom Collins

Du er en lettere sofistikeret gentleman i dine omgivelser. Du er skarp i businessfaget og har en fritidsaktivitet a la golf. Du er måske ved at blive lidt gråhåret eller tynd på toppen, men er stadig i dit bedste game.

Cosmopolitan

Du er en hårdtarbejdende mand, som har set alt eller flere sæsoner af Sex & the City. Du går ind på natklubber med et klientel godt under dit aldersniveau, men du mener selv du er på dette livsstadie, mens du sidder med et skarpt blik over dansegulvet fra baren.

Martini

Du er fan af de finere ting i livet, som værdsætter de små elementer i livet. Du har ikke brug for noget prangende eller overdrevet, men kan se nydelsen i et lille spiritusglas med et par oliven i.

ANNONCE
Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?

Margarita

Du går all-in, når du er i byen og tænker ikke meget over øjeblikke, du ved, du kommer til at fortryde dagen efter. Du bestiller en røvfuld sprut til din mad, og stopper ikke, før du er nået langt over evne.

Mojito

Du har en frisk personlighed og et skarpt overblik over, hvad der foregår i dit liv lige nu. Du er en naturmenneske, nyder stilheden og kan ligeså vel drikke din drink i baren med bekendte, som du kan sidde på terrassen og nyde solnedgangen.

Daiquiri

Du er højest sandsynligt kun lige nået til den lovlive drikkealder, og har derfor brugt meget af din tid til denne drink på at blande alt muligt sammen, som du kunne finde i dine forældres skabe. Et fint springbræt til din entré i den voksnes rækker.

ANNONCE
Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?

Old Fashioned

Du er som navnet antyder – gammeldags. Men du er en mand, oftest med slikhår på den ene eller den anden måde. Du elsker kød og kartofler, læser meget avis og elsker at give din mening til kende.

Hvidvin

Du er chill. Du er ikke helt klar på at sippe til ren alkohol, og nyder gerne din drink afkølet og afslappet. Du elsker afslappende musik og er mere en hyggefætter end en festabe.

Rødvin

Du er typen, der ikke kan stoppe med en drink. Du ender med lilla tænder i slutningen af aften og har dyre vaner, som afspejler din meget eventyrlystne tilgang til livet.

ANNONCE
Hvad siger dit valg af drink om dig i byen?

Champagne

Du ser hver drikkemulighed som en fejring. Du elsker at fejre ting. Du holder ofte middagsselskaber og udnytter muligheden til at få opmærksomhed.

Øl

Du er en meget afslappet type. Nogen gange for afslappet, måske i situationer, hvor du tager cowboybukser på til en formel fest. Du kan lide rutine og det sikre valg i livet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt