Connery

Herman Miller x Logitech: The Embody Gaming Chair

I slutningen af februar, mens hele verden var lykkeligt uvidende om den forestående Corona-epidemi, annoncerede det anerkendte designbrand Herman Miller, at de havde indgået et partnerskab med Logitech - om at skabe et nyt møbel målrettet gamere. 

Samarbejdet skulle allerede have været lanceret i foråret - og det havde passet helt perfekt, til de millioner af mennesker, der har været tvunget til at arbejde hjemmefra - og nødsaget til at kigge lidt ekstra på komforten i hjemmesetuppet. 

COVID19 kom i klemme, men nu er produktet endelig blevet en realitet. 

ANNONCE
Herman Miller x Logitech: The Embody Gaming Chair

Herman Miller har fortolket deres velansete designfilosfi, og skabt en ny version af den ikoniske Embody stol, der er udviklet til gamere: Embody Gaming Chair, hedder den.

Stolen er et resultat af to års forskning i esport professionelle og gamere verden over - og formålet har været, at skabe en stol, som kan understøtte en sund stilling - selv over lange stræk med højt fokus foran computerskærmen. 

ANNONCE
Herman Miller x Logitech: The Embody Gaming Chair

En typisk gamer sidder over tre gange så lang tid foran skærmen, som en typisk kontorarbejder, og det har betydet, at man har arbejdet meget med komforten ud over ergonomien.

Embody Gaming Chair er en gamerstol, der sætter funktion over form - men stadig har en virkelig flot form. 

Stolen har flere elementer af køleskum, der er beruiget med kobberpartikler, som efter sigende skule gøre kølingen endnu bedre - mens support funktionen fordeler vægten over en meget større overfalde en gængse siddepuder, der typisk skaber fokuserede tyngdepnkter. 

ANNONCE
Herman Miller x Logitech: The Embody Gaming Chair

Foruden gamerstolen, har Herman Miller og Logitech også fremvist tre nye gamerborde; Motia, Ratio og Nevi. De tre borde er skabt til at matche Embody stolen i både æstetik og funktionalitet. 

Herman Miller x Logitech Embody Gaming Chair er først tilgængelig i USA fra den 22 juli 2020, til en vejledende salgspris på $ 1.495 - Hvornår den lanceres i Danmark er endnu ikke fastlagt. 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt