Connery

Logitech genopliver legendarisk mus

Logitech MX518

Logitech er klar med en  opdateret version, af en af tidens måske mest legendariske gamermus. MX518.

Musen der nu har fået en overhaling med ny teknologi videreføre den nyklassiske designform, som mange gamere formentlig har savnet. 

Logitech G MX518 er nu udstyret med en 32-bit ARM processor og Logitech gamings HERO 16K sensor. 

”Vores fans har efterspurgt musen, og nu relancerer vi vores legendariske MX518-mus”, udtaler Ujesh Desai, general manager hos Logitech Gaming.” MX518-musen er et ikon i branchen, og nu har vi udstyret den med vores Next Generation, brancheledende og eksklusive teknologier. Vi håber at I er lige så spændte på at afprøve den, som vi har været begejstrede under udviklingen med at puste nyt liv i denne legende.”

Én af musens opdateringer er tilføjelsen af vores HERO 16K sensor - vores mest advancerede Next Generation gaming-mus sensor med enestående præcision og en helt ny indre konstruktion. Med en billedvisnings-hastighed på op til 17.000 frames per sekund kan HERO fungere op til 400+ IPS sammen med et interval på 100 - 16.000 DPI uden smoothing, filtering eller acceleration. HERO gør at musen, ifølge Logitech, er på konkurrenceniveau mht. præcision og har den mest stabile responsivitet sammenlignet med andre gaming-muse på markedet pt..

Musen har otte programmerbare knapper og indbygget hukommelse.

Pris og tilgængelighed:
Logitech G MX518 gaming-mus forventes at være tilgængelig i Danmark i februar 2019 til vejledende udsalgspris 449,-.kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt