Connery

Her er den vildeste F1-simulator til den millionære playboy

Cranfield Simulations F1

Corona har ramt alle lag af samfundet, også for ejere af superbiler, der i mange lande og tilfælde, ikke har haft mulighed for at tage deres sportsvogn med til den næste vilde racerbane, for at lege. 

Her kommer Cranfield Simulation ind. 

Det engelske virksomhed har opfundet det, de meget ydmygt kalder verdens første sofistikerede Formel 1 simulator til hjemmebrug.

Cranfield Simulation benytter patenteret teknologi, fra udstyr der benyttes til at uddanne britiske jagerpiloter, til at skabe et system der snyder hjernen til at tro, at den oplever realistisk G-kraft påvirkning, fra sædet af simulatoren.

ANNONCE
Her er den vildeste F1-simulator til den millionære playboy

Cranfield er meget stolte af deres nye produkt, og fortæller at de er i stand til at simulere hvilken som helst motorsport-oplevelse. 

F1 simulatoren er formgivet efter et ægte F1-cockpit, og man gør brug af ægte motorsport styring. Det bliver koblet med et vanvittigt hexapod-system, der genskaber bevægelse og g-påvirkning i ultra realistisk grad. 

ANNONCE
Her er den vildeste F1-simulator til den millionære playboy

Cranfields F1 Simulaltor er ren plug'n'play, og produceres efter ordrer, med en ordretid på 4-6 uger. 

Prisen: Hvis du skal have top-range modellen med all bells and whistles, skal du regne med at slippe i omegnen af 140.000 euro (ca 1 million kroner.)

Læs mere på Cranfieldsimulation.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce