Connery

HBO går til ekstremerne for at undgå spoilers til sæson 8 af Game of Thrones

Forhøjet sikkerhed - selv skuespillerne er låst ude!

Med en serie som Game of Thrones og den enorme popularitet, den har bragt med sig i løbet af sin tid, så er man ret påpasselig med at undgå spoilers til finalesæsonen. Sæson 8 er først programsat til 2019, men optagelserne er så småt ved at blive skudt i gang allerede nu.

Og HBO og skaberne af serien er gået til ekstremerne for at undgå spoilers i den kommende tid - det betyder blandt andet nogle voldsomme restriktioner for skuespillerne involveret.

Liam Cunningham aka. den famøse Ser Davos Seaworth har udtalt i et interview, at han allerede har modtaget de seks manuskripter til hvert afsnit i sæson 8 - den eneste hage er dog, at han IKKE kan læse dem. 

Manuskripterne fungerer nemlig på en digital platform, som er låst med en ret effektiv 'hængelås', som gør, at skuespillerne i deres egen tid ikke kan læse dem. Manuskripterne kan kun åbnes, når de befinder sig inden for studiet i Belfast. 

Wauw. Så er man paranoid, men det er måske en god idé taget i betragtning af de mange leaks og hacks den seneste sæson. 

Cunningham er, i modsætning til resten af sit crew, dog ikke bange får at fortælle lidt nærmere om sæson 8.

“[The episodes are] definitely going to be bigger and what I hear is longer. We’re filming right up until the summer [2018]. When you think about it, up until last season we’d have six months to do ten episodes, so we’re [doing] way more than that for six episodes. So that obviously will translate into longer episodes.”

Vi glæder os!

ANNONCE
HBO går til ekstremerne for at undgå spoilers til sæson 8 af Game of Thrones
Del

Seneste nyt