Connery

Hardcore [Anmeldelse]

Har Hardcore genopfundet action genren?

1 ud af 6 stjerner
Hardcore - Trailer
SF Film - Hardcore [Anmeldelse] SF Film

It’s alive, alive!

Efter en voldsom ulykke, der efterlader Henry livløs, lykkes det et hold forskere, ledet af den smukke Estelle (Haley Bennett), at genoplive ham ved hjælp af avanceret robotteknologi. 95 % af hans krop er blevet erstattet med mekaniske dele, hvilket har gjort ham til en slags supermenneske. Ulykken har også efterladt Henry med hukommelsestab, så Estelle fortæller ham, at hun er hans kone og at en lejesoldat ved navn Akan (Danila Kozlovsky) - der besidder overnaturlige evner - leder efter Henry og vil dræbe ham. Henry og Estelle når med nød og næppe at undslippe Akan og hans hær af soldater og så begynder flugten og jagten på sandheden for alvor.

ANNONCE
SF Film - Hardcore [Anmeldelse] SF Film

I got the power

Undervejs møder Henry den excentriske Jimmy (Sharlto Copley), der synes at være udødelig. Han hjælper Henry med at undslippe Akan og fortæller Henry at det batteri, der holder ham i gang, er ved at løbe ud. Henry må derfor skynde sig at finde et nyt batteri, hvis han skal have håb om at overleve dagen.

ANNONCE
SF Film - Hardcore [Anmeldelse] SF Film

P.O.V.

Hardcore er en rodet affære for at sige det mildt. Havde det ikke været for instruktøren Ilya Naishullers idé om at lade publikum se hele filmen fra hovedpersonen Henry’s P.O.V. var filmen nok ikke kommet i biografen. Det er en B-film i ordets bogstaveligste forstand, den er klichefyldt og grænsende til det amatør-agtige.

ANNONCE
SF Film - Hardcore [Anmeldelse] SF Film

First-person shooter

At se Hardcore føles lidt som at sidde og se en anden spille et first-person shooter spil. Det er hverken særlig sjovt, interessant eller medrivende. Det er svært at finde hoved og hale i den forvirrende historie og som tilskuer føler man absolut intet for hovedpersonen og så hjælper det nok heller ikke, at skuespillet for det meste er komplet utroværdigt og replikkerne ubehjælpsomme.

ANNONCE
SF Film - Hardcore [Anmeldelse] SF Film

GoPro or go home

Filmen er optaget med et GoPro kamera, hvilket kun gør, at den ser endnu billigere og amatør-agtig ud. Det eneste imponerende ved filmen er de utallige halsbrækkende stunts, der MÅ have kostet stuntmændene nogle knubs. Her fortjener filmen fuldt ud sin ene stjerne…

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 60%

Teknisk information:

Original titel: Hardcore Henry

Dansk titel: Hardcore

Land: Rusland/USA, 2015

Instruktør: Ilya Naishuller

Medv.: Sharlto Copley, Danila Kozlovsky, Tim Roth, Haley Bennett og Andrei Dementiev

Genre: Action/Adventure/Sci-Fi

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Atmos

Spilletid: 96 min

Dansk bio premiere: 14. april 2016

Distributør: SF Film

ANNONCE
Del

Seneste nyt