Connery

Guess who's back?

Flere brikker til puslepillet er dukket og mysteriet bliver større... sådan da.

Den keltiske kriger ønsker i sidste kun en ting og det er at kæmpe.

I utallige af interviews har han beskrevet oktagonen som en slagmark og trukket på sine irske forfædres krigsinstinkt.

Han vil gøre dem stolt på sin egen slagmark og det mantra har fulgt ham længe - lige fra sin tid som amatørbokser, karatekæmper og nu benhård UFC-fighter.

Og lad os være ærlige... Mon ikke at begæret efter penge hjælper lidt på motivationen?

ANNONCE
Guess who's back?

For et par dage siden annoncerede Conor at han ville gå på pension. Dana White kommenterede på det og sagde at han var trukket fra UFC 200, da han nægtede at deltage i PR for kampen.

På Facebook uddyber Conor og giver os forklaringen på hele situationen.

Han gør det for det første helt klart, at han IKKE har i sinde at gå på pension. Bum!

Derudover undskylder forklarer han, at grunden til at tabte kampen mod Nate Diaz, skyldtes at han brugte for meget af sin energi på PR, morgentalkshows og anden markedsføring, hvilket trak han fokus væk fra træningen og forberedelserne til kampen.

ANNONCE

Han bad Dana og resten af UFC-organisationen om lidt spillerum, så han ikke behøvede at deltage i så meget markedsføring, som han har gjort før til sine forrige kampe og argumenterer at han har generet $400millioner i omsætning til UFC fordelt på hans seneste tre events - indenfor 8 måneder(!) - og mener at det berettiger ham til en smule frihed.

Under forhandlingerne fortalte organisationen, at der var lagt $10millioner til side til markedsføring af kampen, noget som Conor takkede nej til. 

Ifølge Conor's opslag:

"So as a gesture of good will, I went and not only saved that 10 million dollars in promotion money, I then went and tripled it for them. 
And all with one tweet.
Keep that 10 mill to promote the other bums that need it. My shows are good." 
ANNONCE
Guess who's back?

Det famøse "Jeg går på pension"-tweet var altså et markedsføringsstunt fra Conor's side. Og et særdeles vellykket et!

Men om det lykkedes ham at få friheden til at isolere sig i træningen må tiden vise.

Hvis Dana accepterer, at bare éen enkelt fighter får lov til at gå udenom reglerne, danner det præcedens for fremtidige fightere, der ønsker særbehandling.

Ingen fightere i UFC, har været så massive pengegenerende mastodonter som McGregor, så spørgsmålet er, om særlige spillere kan få særlig behandling.

Indtil videre har Dana været konsekvent ift. håndhævelsen af reglerne og har krævet det samme af alle sine fightere, men kommer det til at ændre sig nu?

ANNONCE
Del

Seneste nyt