Connery

GoPro Fusion har 5.2K 360-graders kamera og kan optage virtual reality

GoPro Fusion og GoPro HERO6 Black.

GoPro har for nyligt løftet sløret for to nye produkter i deres serie af kameraudstyr, som for alvor sætter dine hjemmevideoer en tak op ad rangstien på kvaliteten.

Den første er GoPro HERO6 Black, som kommer med 4K 60fps videooptagelse, en GP1-chip og med H.265/HEVC-format. Kameraet giver dig mulighed for at tage billeder i 12 megapixels og 30 frames pr. sekund. 

Den anden er GoPro Fusion, som er et 360-graders kamera. Udstyret kommer i 5.2K-opløsning ved 30fps, hvilket giver en perfekt glidende overgang i dine allaround-optagelser og desuden åbner muligheden for at lave virtual reality-optagelser. En af de fedeste funktioner ved Fusion er OverCapture-funktionen, som gør, at du sikrer dig alle de nødvendige optagelser uden at komme hjem fra shoot og mangle det gyldne skud - OverCapture gør, at du i post-produktionen kan bruge hele sfære/360-graders-funktionen til at finde lige det skud, som blev dagens bedste - både som 1080p-video, men også som et højkvalitetsbillede til dine thumbs eller Instagram. 

Prisen på Fusion er 4400 kroner og HERO6 Black er 4100 kroner - launch forventes at komme senest slut november 2017. 

Se et par produktvideoer og selve kameraerne herunder:

ANNONCE
GoPro Fusion - GoPro Fusion har 5.2K 360-graders kamera og kan optage virtual reality GoPro Fusion
GoPro HERO6 Black - GoPro Fusion har 5.2K 360-graders kamera og kan optage virtual reality GoPro HERO6 Black
Del

Seneste nyt