Connery

Godzilla Minus One er på vej: En ny vinkel på den elskede kaiju

Den nye film er ikke en del af Godzilla/Kong monsterverset

Er du fan af den legendariske kaiju Godzilla? Så er der gode nyheder! 'Godzilla Minus One' er undervejs, og denne gang træder vi uden for rammerne af det velkendte Godzilla/Kong Monsterverse. (Warner Bros. er allerede på vej med en opfølger i dét univers)

'Godzilla Minus One' repræsenterer en spændende afvigelse fra de tidligere film i franchisen. I stedet for at fortsætte historien i det etablerede Monsterverse, har den nye film frihed til at udforske uudforskede fortællinger og friske perspektiver på Godzilla. Det giver en frisk tilgang, der kan introducere nye fans til franchisen, samtidig med at det tilfredsstiller hardcore Godzilla-entusiaster med en ny vinkel på deres elskede kaiju.

ANNONCE
Godzilla Minus One - Teaser Trailer

Interessant nok er 'Godzilla Minus One' en japansk produktion. Den oprindelige Godzilla blev skabt af det japanske studie TOHO og har været en integreret del af den japanske popkultur siden 1950'erne. Selvom der har været mange amerikanske og internationale tilpasninger over årene, kan returen til Godzilla's rødder i Japan være en god og tiltrængt forandring.

På nuværende tidspunkt er detaljer om filmens handling og cast stadig begrænsede. Men med Takashi Yamazaki, den prisvindende filmskaber bag kritikerroste CGI-film som 'Parasyte' og 'Stand By Me Doraemon', ved roret, kan vi formentlig forvente en film med en vis kvalitet og god storytelling.

ANNONCE
Del

Seneste nyt