Connery

Twisted Metal - Første trailer til serien baseret på den gamle PlayStation-klassiker

Anthony Mackie er klar til at gå 'Mad Max' med voldsorgie i smadrede biler

Efter årtier med middelmådige resultater, er spil-adaptationer endelig det helt varme inden for underholdning, især efter de pæne billetindtægter fra Super Mario Bros. filmen og HBO's store succes med The Last of Us. 

Sony fortsætter deres færd med videospil-adaptationer med en live action komedie baseret på PS1-eraens køretøjskrigssimulator Twisted Metal, og første trailer er endelig klar!

For de uindviede (alle under 30), var Twisted Metal en enormt populær franchise, der er en slags version af Battle Mode fra Mario Kart-serien, med stor vægt på komisk vold og absolut ødelæggelse. Tænk Rocket League med skydevåben. 

Serien synes at skrotte spillets arena-baserede natur til fordel for en rejse gennem et post-apokalyptisk ødemark (Hej Mad Max).

ANNONCE
Anthony Mackie og Stephanie Beatriz i Twisted Metal - Twisted Metal - Første trailer til serien baseret på den gamle PlayStation-klassiker Anthony Mackie og Stephanie Beatriz i Twisted Metal

Seriens hovedroller bæres af den nyudnævnte Captain America - Anthony Mackie, Stephanie Beatriz og Scream-veteran Neve Campbell. 

Man kan ikke sige meget om plottet ud fra traileren, men seriens logline beskriver Mackie som en "motor-mundet outsider, der får chancen for et bedre liv" og Beatriz som en "badass økse-svingende biltyv". Det ville heller ikke være Twisted Metal uden den ikoniske morderiske klovn Sweet Tooth, her beskrevet som en "forstyrret klovn, der kører en alt for genkendelig isbil".

Franchisen nåede formodentlig sit højdepunkt i 1996 med Twisted Metal 2, og der er ikke kommet en ny udgivelse i over et årti, og det er altså længe siden, at Twiswted Metal-franchisen havde nogen for for relevans - Men den nye serie har onde klovne og eksplosive biljagter, såe? Første sæson består af 10 afsnit.

Forbered dig på en storm af endnu flere PlayStation-adaptationer i den nærmeste fremtid, herunder Horizon Zero Dawn, Gran Turismo og God of War.

Selvom showet har premiere på Peacock i USA, vil det sandsynligvis være tilgængeligt for streaming i Danmark på SkyShowTime - dog er der endnu ikke bekræftet en dato fra dansk side.

ANNONCE
Twisted Metal - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce