Connery

Troll: Her er traileren til Norges nye megamonster-film

Godzilla og King Kong får nordisk konkurrence!

King Kong og Godzilla er ganske berettiget nogle af de største, når det kommer til gigantiske altødelæggende filmmonstre - men fra tid til anden har vi også forsøgt os i Skandinavien - og i Norge har de nu fået Netflix-budget til at lave en norsk version af 'kæmpemonster smadrer hovedstad'.

Troll - eller Trold - hedder den kommende monsterfilm, der er blevet kørt i mål af den norske instruktør Roar Uthaug - der blandt andet er kendt for The Wave og Tomb Raider-rebootet med Alicia Vikander. 

ANNONCE
Troll - Foto: Jallo Faber / Netflix - Troll: Her er traileren til Norges nye megamonster-film Troll - Foto: Jallo Faber / Netflix

Hvis der er en ting som Uthaug kan, så er det at lave imponerende actionsekvenser, og den slags er der brug for i Troll, hvori Norge pludselig opdager, at en gigantisk trold fra de gamle nordiske sagn pludselig er dukket op for at skabe ravage - med retning direkte mod Oslo (gisp). 

Norge har tidligere udforsket trolde i moderne film, et af de mest vellykkede eksempler fantasyfilmen Troldjægeren fra 2010, der med dets lave mockumentary-stil lykkedes ganske godt, med et forholdsvist beskedent (ift Hollywood) produktionsbudget. 

Netlflix-filmen Troll ser ud til at læne ind i en mere Hollywood-agtig produktion, med masser af eksplosioner og vilde CGI-sekvenser - og filmen, den kan streames på Netflix fra 1. december 2022. 

ANNONCE
Trailer: Trold
Del

Seneste nyt