Connery

God of War Ragnarok: Story Trailer

Endelig: Kratos vs Tordenguden Thor!

Tiden snegler sig afsted for fans af God of War: Opfølgeren til det succesfulde reboot af God of War i 2018, God of War: Ragnarok udkommer den 9. november 2022 - og vi kan heller ikke vente. 

Under en ny runde State of Play fra PlayStations side, har vi nu endelig fået den officielle Story Trailer, til den nye omgang far-og-søn går på rov i den nordiske mytologi. 

ANNONCE
God of War: Ragnarok - Story trailer

Den nye trailer til det eksklusive PlayStation-spil kombinerer cinematic-bidder fra spillet med faktisk gameplay, der afslører nogle imponerende nye setpieces. 

Vigtigst af alt: Lige siden 2018 har vi afventet et showdown med Thor - og mens det har været hintet at Kratos ville teame op med den nordiske krigsgud Tyr, har den nye trailer endelig et klip med af Kratos forventede showdown med Thor: Det foregår i trailerens sidste sekunder - i noget vi håber bliver en massiv boss-fight. 

ANNONCE
DualSense GoW Ragnarok Edition - God of War Ragnarok: Story Trailer DualSense GoW Ragnarok Edition

Foruden den nye story-trailer til God of War: Ragnarok, udnyttede PlayStation også taletiden, til at annoncere en speciel God of War-udgave af DualSense controlleren

Foruden nyt om God of War, kunne PlayStation også afsløre, at Tekken 8 er på vej!

Del

Seneste nyt

Annonce