Connery

Trailer: God of War Ragnarok

Fimbulwinter is coming!

God of War nærmer sig med hastige skridt: Opfølgeren til 2018 rebootet, spinner direkte videre på historien om den gnavne gamle Kratos og sønnike Atreus. 

God of War: Ragnarok ser indtil videre ud til at blive en episk efterfølger, og et spil der på mange måder bliver større end forgængeren - i hvert fald tyder det på det, da flere beskrivelser af det kommende spil inviterer gamere til at udforske alle 9 riger i den nordiske mytologi, som spillet er centreret omkring. 

ANNONCE
Launch Trailer: God of War Ragnarok

Historien samler op et par år efter God of War 2018. Dengang var far-søn dynamikken en stor del af charmen ved Kratos og Atreus, og det tyder på at den bibeholdes i efterfølgeren - med det twist, at Atreus nu er blevet ældre - og muligvis teenager-trodsig. 

PlayStation har nu udgivet lanceringstraileren for God of War: Ragnarok. I den nye trailer får vi lidt flere snigkig på et væld af mulige fjender i det nye spil - og som det allerede er fastlagt, lægger tordenguden Thor vejen forbi. 

I Ragnarok er Kratos tilbage med sine yndlingsvåben - Blades of Chaos, den nye favorit Leviathan Axe - og selvfølgelig et skjold. 

Fimbulvinteren sætter ind overfor krigsguden, når GoW: Ragnarok lander til PlayStation den 9. november 2022. 

ANNONCE
Kampsystem og fjendetyper
Del

Seneste nyt

Annonce